Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eurostat: Germania, Polonia, Ungaria si Romania, cele mai multe accidente feroviare din UE

Hotnews Hotnews,
 Eurostat: Germania, Polonia, Ungaria si Romania, cele mai multe accidente feroviare din UE

Aproximativ 885 de persoane din Uniunea Europeana au murit si 760 au fost grav ranite in 2018 in accidente feroviare fara a include sinuciderile), cele mai multe inregistrandu-se in Germania, Polonia, Ungaria si Romania, arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat), citat de Agerpres. in perioada 2010 - 2018, numarul accidentelor feroviare grave in UE a scazut cu aproape 25%, la 1. 721 accidente, cu 571 mai putine decat in 2010. continuă pe Hotnews

S-a deschis lupta pentru sefia Senatului. PSD are cele mai multe voturi. Ce senatori isi doresc functia

In urma deciziei Curtii Constitutionale, Teodor Melescanu trebuie sa se retraga din functia de presedinte al Senatului fie printr-o demisie, fie printr-o hotarare a senatorilor de aplicare a deciziei. in prezent, social-democratii detin cele mai multe voturi in Senat, mai exact 69, care echivaleaza si cu jumatate plus unu din numarul senatorilor.

PNL isi desemneaza candidatul pentru Primaria Capitalei. Cine are cele mai multe sanse

In Bucuresti a inceput acvitatea de sondare a electoratului in vederea desemnarii candidatului PNL l.

PAID Romania a platit cu 60% mai multe despagubiri in 2019

PAID Romania Pool-ul de Asigurare impotriva Dezastrelor Naturale) a anuntat, miercuri, ca a platit cu 60% mai multe despagubiri in 2019, iar inundatiile au produs cele mai multe daune.

IN DECEMBRIE 2019 Ungaria si Romania - tarile europene cu cele mai ridicate rate ale inflatiei

Rata anuala a inflatiei in zona euro a fost de 1,3% in luna decembrie 2019, in crestere comparativ cu 1% in luna noiembrie, si de 1,6% in Uniunea Europeana, de asemenea in crestere fata de 1,3% in luna precedenta, tarile membre UE cu cele mai ridicate rate ale inflatiei fiind Ungaria si Romania, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat) si preluate de Agerpres.

Peste 200 de ghiduri medicale din Romania sunt expirate, iar 22 de specializari medicale sunt afectate

Peste 200 de ghiduri medicale sunt expirate. Protocoalele noi pentru aparaturi, descoperirile si inovatiile care impun actualizarea regulilor trebuie sa se gaseasca in ghidurile medicale. Insa, in Romania, cele mai multe astfel de ghiduri sunt.

Mai multe banci centrale vor analiza posibilitatea de a emite propriile monede digitale

Sase din cele mai mari banci centrale ale lumii au cazut de acord sa faca schimb de cunostinte si expertiza cu privire la posibilitatea emiterii propriilor monede digitale, a anuntat marti Banca Centrala Europeana, transmite Reuters.

Mai multe banci centrale iau in calcul posibilitatea de a emite propriile monede digitale

Sase din cele mai mari banci centrale ale lumii au cazut de acord sa faca schimb de cunostinte si expertiza cu privire la posibilitatea emiterii propriilor monede digitale, a anuntat marti Banca Centrala Europeana, transmite Reuters.

Lalele donate de furnizorul Casei Regale Olandeze uneia dintre cele mai frumoase gradini botanice din tara

Peste 20. 000 de flori vor alcatui, in aceasta primavara, o simfonie de culori intr-una dintre cele mai frumoase gradini botanice din Romania.

Lui Marcel Vela i-au fost gasite mai multe dosare la DNA

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Ion Vela, are mai multe dosare la DNA, arata mai multe surse ju.

Cursuri suspendate din cauza gripei, in mai multe scoli si gradinite din Bucuresti. Elevii vor sta acasa trei zile

Cursurile din mai multe unitati scolare au fost suspendate, avand in vedere cazurile de gripa, potrivit unei informari a Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )