Libnet.ro
UNICEF

14:16

Peste 200 de ghiduri medicale din Romania sunt expirate, iar 22 de specializari medicale sunt afectate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Peste 200 de ghiduri medicale din Romania sunt expirate, iar 22 de specializari medicale sunt afectate

Peste 200 de ghiduri medicale sunt expirate. Protocoalele noi pentru aparaturi, descoperirile si inovatiile care impun actualizarea regulilor trebuie sa se gaseasca in ghidurile medicale. Insa, in Romania, cele mai multe astfel de ghiduri sunt. continuă pe Wall-Street Ro

PRESEDINTELE AAR: Aeroporturile din Romania vor avea nevoie de investitii

Aeroporturile din Romania vor avea nevoie, in urmatorii 15 ani, de investitii in marirea terminalelor si a pistelor, in contextul in care se prognozeaza o crestere de 200% a traficului de pasageri, iar dat fiind ca, din urmatorul ciclu financiar european nu vor mai exista fonduri nerambursabile pentru investitii in infrastructura aeroportuara, rolul principal pentru finantarea acestora il vor avea autoritatile publice locale, a declarat presedintele Asociatiei Aeroporturilor din Romania AAR) David Ciceo.

De ce tinerii din Romania dau mai multi bani pe alcool decat pe carti

Barurile si restaurantele sunt mai aglomerate decat librariile, e adevarat. Iar tinerii din Romania chiar consuma mult alcool. Varsta minima de la care poti consuma alcool in mod legal in.

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2020. Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei.

Vedetele din Romania aleg tot mai des sa fie incinerate. Lista este lunga, presarata cu nume grele de la noi

Incinerarea, subiect greu de dus, este alegerea multor oameni, grabind un proces pe care nu si-l doresc dupa trecerea lor in nefiinta. Vedetele din Romania fac parte din aceasta categorie, iar lista este lunga si presarata cu nume grele de la noi. Vedetele din Romania aleg tot mai des sa fie incinerate Persoanele publice din .

Kaufland - ivestitie de 300 de milioane de euro pe piata din Romania

Grupul german Kaufland, liderul pietei de comert alimentar din Romania, are un buget de investitii de 300 milioane de euro pentru piata din Romania in 2020. Suma este cea mai mare de pana acum.

Kaufland - ivestitie de 300 de milioane de euro pe piata din Romania

Grupul german Kaufland, liderul pietei de comert alimentar din Romania, are un buget de investitii de 300 milioane de euro pentru piata din Romania in 2020. Suma este cea mai mare de pana acum.

O tanara prostituata din Romania a fost ucisa in Elvetia. Criminalul a fost identificat

Un lucrator la frontiera suspectat ca ar fi ucis brutal, la sfarsitul anului 2016, o prostituata de 18 ani din Romania, care devenise de nerecunoscut si a fost identificata aproape un an mai tarziu, va fi judecat in 2020 in fata Tribunalului penal din Doubs, in estul Frantei, a anuntat sambata parchetul.

Radu Banciu: Tinerii din Romania cheltuie de 17 ori mai multi bani pe bautura decat pentru cultura (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, o ierarhie alarmanta, care arata ca tinerii din Romania cheltuie de 17 ori mai multi bani pe bautura decat pentru.

Tariceanu despre alegerile anticipate: Toata administratia din Romania va fi blocata timp de patru luni

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat joi ca fortarea declansarii alegerilor anticipate, prin asumarea raspunderii Guvernului pentru alegerea primarilor in doua tururi, ar duce la blocarea administratiei publice si locale din Romania timp de patru luni.

Subsidiara Daimler din Romania a lansat o noua structura organizationala locala

Subsidiara Daimler din Romania a lansat o noua structura organizationala locala, ca parte a strategiei de dezvoltare sustenabila in contextul viitorului mobilitatii.

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )