Libnet.ro
UNICEF

11:15

Eurostat: Locurile de munca din Romania, printre cele mai periculoase din UE. Numarul de accidente mortale, mai mult decat dublu fata de media europeana

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Eurostat: Locurile de munca din Romania, printre cele mai periculoase din UE. Numarul de accidente mortale, mai mult decat dublu fata de media europeana

Locurile de munca din Romania sunt printre cele mai periculoase din Uniunea Europeana. In anul 2016, in Romania a fost inregistrata o rata standardizata de incidenta de 6,11 accidente mortale la 100. 000 de lucratori, mai mult decat dublu fata de media. continuă pe Wall-Street Ro

Unde traiesc oamenii cu cele mai sanatoase inimi si care este secretul lor

In inima padurii amazoniene, traieste un trib de indigeni care aproape ca nu au avut vreodata vreo boala de inima. Care este secretul lor? Tribul Tsimane din Bolivia detine cele mai.

Importurile de gaze din Romania au explodat, la preturi mai mari: Gazele rusesti au depasit OMV Petrom / Importam din Ungaria de 10 ori mai mult, desi statul vecin nu produce gaze

Importurile de gaze din Romania au explodat, in urma politicilor de subventionare a consumului de gaze si electricitate, precum si de descurajare a productiei, potrivit profit. ro. Desi preturile de.

Alerta meteo: Schimbare TOTALA a vremii in Romania! Vezi cele mai AFECTATE judete

Vremea va fi in mare parte seninna in capitala. in Vinerea Mare, bucurestenii se vor bucura de temperaturi de pana la 24 de grade Celsius, relateaza a1. ro.

Xiaomi a deschis primul magazin din Capitala. Care au fost cele mai vandute produse

Black Tech Group, dealer autorizat Xiaomi,a inaugurat weekendul trecut in centrul comercial Mega-Mall din Capitala primul magazin Mi Store din Romania.

Cat a vandut primul magazin Xiaomi Mi din Romania

Primul magazin Xiaomi Mi din Romania a atras in ziua deschiderii, sambata trecuta, sute de oameni la coada. In primul weekend, magazinul a vandut circa 2. 000 de produse - cele mai bine vandute fiind modelele Redmi Note 7 si Redmi 7, dar si telefoanele.

Cele mai spectaculoase 15 tinute de la MET Gala din toate timpurile!

De Bianca Jagger, Cher sau Printesa Diana si pana la Beyonce, Rihanna ori Cardi B, iata-le pe vedetele care, de-a lungul anilor, au afisat cele mai spectaculoase rochii pe covorul rosu la MET Gala! .

Marcile de masini sprijinite cu bani si sclavi de Hitler. Unul dintre cele mai cunoscute branduri auto din lume a aparut la comanda expresa a dictatorului

Documentele istorice arata ca una dintre cele mai celebre marci de automobile de astazi a aparut in perioada interbelica la ordinele lui Adolf Hitler. Mai mult decat atat, industria auto germana a inflorit in timpul nazismului, cu sprijinul lui Hitler.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, in vizita intr-unul dintre cele mai mari spitale publice din lume

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea a vizitat joi la Ankara, unul din cele mai mari spitale publice din lume, Ankara City Hospital care are in structura peste 3700 de paturi. Tot astazi, Sorina Pintea a avut.

Unde traiesc oamenii cu cele mai sanatoase inimi si care este secretul lor

De asemenea, hrana lor nu este procesata in vreun fel. in plus, zaharurile si sarurile lipsesc complet dinalimentatie. Spre deosebire de o dieta americana standard, cea .

Unde puteti calatori cu bani putini de 1 Mai daca nu v-ati rezervat vacanta din timp: cele mai bune oferte in afara tarii

Echipa motorului gratuit de cautare pentru calatorii momondo. ro prezinta sapte dintre cele mai bune oferte last minute pentru cei care isi doresc sa calatoreasca in minivacanta de 1 Mai, dar nu si-au planificat excursia din timp.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )