Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, in vizita intr-unul dintre cele mai mari spitale publice din lume

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, in vizita intr-unul dintre cele mai mari spitale publice din lume

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea a vizitat joi la Ankara, unul din cele mai mari spitale publice din lume, Ankara City Hospital care are in structura peste 3700 de paturi. Tot astazi, Sorina Pintea a avut. continuă pe Antena3

MINISTRUL SANATATII: Vom relua campania de vaccinare antirujeola saptamana viitoare

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, astazi, la Bistrita, ca saptamana viitoare va fi reluata campania de informare si vaccinare ROR, ca urmare a cresterii numarului de cazuri de rujeola inregistrate in ultima perioada.

inca un caz de meningita meningococica, la Botosani. Sorina Pintea: Nu se impune vaccinarea obligatorie impotriva meningitei

Inca un caz de meningita meningococica s-a inregistrat la Botosani, la cateva zile dupa ce o eleva a Colegiului National Gheorghe Lazar din Bucuresti, in varsta de 18 ani, a murit in doar cateva ore din cauza bolii. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni ca nu se impune introducerea obligatorie a vaccinarii impotriva meningitei, chiar daca au existat cazuri de deces, deoarece numarul imbolnavirilor este mic. Meningita meningococica este forma fulminanta a bolii, care a ucis-o, saptamana trecuta, pe adolescenta de 18 ani din Capitala in doar cateva ore.

Ce face astazi Sandra, una dintre cele mai indragite artiste ale anilor 80

Un adevarat star in anii 80, Sandra va implini pe 18 mai 57 de ani. Sandra, pe numele ei adevarat Sandra Ann Lauer, a fost una dintre revelatiile anilor 80, cand a lansat hit-uri precum Magdalena, melodie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )