Libnet.ro
UNICEF

19:31

Cea mai frumoasa galerie din istoria Nationalei de fotbal. Peste 30.000 de copii au cantat imnul inainte de meciul cu Norvegia

Antena3 Antena3,
Cea mai frumoasa galerie din istoria Nationalei de fotbal. Peste 30.000 de copii au cantat imnul inainte de meciul cu Norvegia

Momente emotionante pe cel mai mare stadion din Romania. Peste 30. 000 de copii au cantat, intr-un glas, Desteapta-te, romane, inainte de meciul dintre selectionata noastra si echipa Norvegiei. De altfel, ei. continuă pe Antena3

FOTO Cum arata cea mai frumoasa fetita din lume din 2019: cine e micuta in varsta de sase ani

O fetita in varsta de sase ani, model originar din Rusia, a devenit cea mai frumoasa din lume. Micuta are peste 22,000 de fani pe Instagram.

Va fi PRAPAD, in ROMANIA! Vom avea CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! Romanii, in ALERTA!

Ne aseapta o iarna foarte grea in acest an. Iata ce anunt au facut meteorologii. DOAMNE, DUMNEZEULE! BIETUL SILVIU PRIGOANA! Prima prognoza pentru iarna acestui an. Vremea rea vine mai repede decat.

Vesti bune. Au inceput lucrarile pe cea mai asteptata autostrada din Romania

Au inceput lucrarile pe autostradaSibiu-Pitesti. Proiectarea acesteia a fost gata mai repede cu cinci luni fatade perioada contractata, spune ministrul Transporturilor. Razvan Cuc a postat.

PRAPAD, in ROMANIA! Va fi CEA MAI RECE IARNA din ultimii 30 DE ANI! ATENTIE, ROMANI!

Oare cum va fi iarna aceasta? Se intreaba multi romani!Meteorologii au facut anuntul pe care multi il asteptau.

Alegeri locale in Ungaria, dupa cea mai dura campanie din ultimii 30 de ani: Batalia mare se da pentru Budapesta. Opozitia incearca o victorie simbolica impotriva regimului Orban

In Ungaria au loc duminica alegeri municipale dupa o dura campanie electorala marcata de scandaluri de coruptie si de o noua incercare a divizatei opozitii de a-si uni fortele pentru a pune capat dominatiei exercitate de partidul Fidesz, al premierului conservator Viktor Orban. Budapestea este privita ca o miza-simbol in aceasta batalie.

Ministrul ungar de Externe: Pentru Ungaria este crucial ca in Polonia a castigat Partidul Lege si Justitie Am contat mereu unii pe ceilalti in fata Bruxelles-ului Cele doua tari, singurele din istoria UE vizate de Articolul 7

Din punctul de vedere al Ungariei este crucial si este cea mai buna veste posibila ca in Polonia a castigat Partidul Lege si Justitie PiS), care va putea continua sa guverneze, a declarat Peter Szijjarto, ministrul ungar de Externe, pentru agentia ungara de presa MTI. Conservatorii nationalisti la putere in Polonia au castigat o noua majoritate in Parlament in urma alegerilor de duminica si vor putea continua programul de reforme foarte controversat in domeniul Justitiei. Polonia si Ungaria sunt vizate de celebrul Articol 7, procedura care ar putea sa conduca la suspendarea dreptului de vot al unei tari in Consiliul UE.

Germania: Cel mai batran lenes din lume a intrat in Cartea Recordurilor (GALERIE FOTO)

Paula, cel mai varstnic lenes din lume, un exemplar de sex feminin care leneveste de 50 de ani la o gradina zoologica din Germania, detine un record in Guinness Book of Records.

Ilinca Vandici, despre cele mai dureroase clipe din viata ei: Nu am trecut peste asta total

Ilinca Vandici a ales de cele mai multe ori sa apara in fata publicului doar cu zambetul pe buze. Fanii sai insa sunt curiosi de momentele dificile din viata ei si despre cum a putut trece peste. Iata marturiile extrem de sincere ale vedetei! Ilinca Vandici, despre cele mai dificile momente din viata sa Frumoasa .

ANM: Octombrie e cea mai stabila luna a anului, dar si cea mai saraca in precipitatii

Octombrie este cea mai stabila luna de toamna, cu zile in sir in care vremea se mentine insorita, desi noptile devin tot mai reci, iar in majoritatea zonelor tarii apare bruma, se arata in caracterizarea.

Cea mai tare ipostaza cu Dalida din Las Fierbinti. Ecaterina Ladin de la PRO TV, senzationala in colanti mulati FOTO

Dalida s-a dezlantuit! Iubita actrita din cel mai adorat serial romanesc de comedie s-a lasat fotografiata intr-o ipostaza cum putini au mai vazut-o. Ecaterina Ladin si-a aratat cu mandrie silueta rubensiana, pozand langa un coleg. Dalida din Las Fierbinti, surprinsa intr-o ipostaza incendiara Ecaterina Ladin si-a surprins fanii intr-o ipostaza in care au vazut-o extrem .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )