Libnet.ro
UNICEF

08:45

Eurostat: Preturile locuintelor din Romania au inregistrat scaderi semnificative in trimestrul trei din 2014

Antena3 Antena3,
Eurostat: Preturile locuintelor din Romania au inregistrat scaderi semnificative in trimestrul trei din 2014

Preturile locuintelor din Romania au scazut in trimestrul al treilea al anului trecut cu 2,3%, in comparatie cu perioada similara a anului 2013. Acesta este al treilea mare declin din Uniunea Europeana, unde. continuă pe Antena3

Alin Burcea: Numarul turistilor este limitat, banii lor nu sunt. Eu nu doresc sa fiu cel mai ieftin din Romania

Dupa 25 de ani de activitate, Alin Burcea, proprietarul Paralela 45, sustine ca nu doreste sa fie cel mai ieftin din Romania. El spune ca numarul turistilor este limitat, insa banii lor nu sunt, in sensul ca oamenii revin si cumpara vacante de mai.

Mihaela Mitroi, PwC: Din 2017 autoritatile fiscale din Romania vor putea primi informatii cu privire la situatia conturilor din strainatate ale romanilor. In cazul banilor aflati in Elvetia, acordul intra in vigoare in 2018. Regulile fiscale din Romania

Din 2017 autoritatile fiscale din Romania vor putea primi informatii cu privire la situatia conturilor cetatenilor romani din strainatate si vor oferi informatii cu privire la conturilor bancare ale nerezidentilor in Romania. Informatiile vor include date la nivelul anului 2016. In cazul banilor aflati in conturile elvetiene, acordul va intra in vigoare din 2018. Sistemul fiscal nu va mai arata la fel in viitorii cinci ani. Toate regulile jocului se vor schimba, a spus marti Mihaela Mitroi, Liderul Departamentului de Consultanta Fiscala si Juridica, PwC Romania.

Rovana Plumb: Cea mai mare pensie din Romania este de 28.852 lei

In randul pensionarilor romani, diferenta dintre un om bogat si un simplu cetatean se numara in multe zerouri. Pensia cea mai mare din Romania este de 28. 852 lei, a afirmat ministrul Muncii, Rovana Plumb, la.

Armele folosite in atacul de la Charlie Hebdo ar putea proveni din Romania

Armele folosite in atentatul terorist asupra redactiei Charlie Hebdo ar putea proveni din Romania. Aceasta afirmatie este facuta de un expert in armament pentru ziarul The Telegraph.

PwC: 27% dintre directorii generali din Romania cred ca economia globala se va deteriora in 2015

27% dintre directorii generali din Romania cred ca economia globala se va deteriora in 2015, un procent de trei ori mai mare de pesimisti fata de anul anterior, cand numai 8% dintre respondentii romani credeau ca economia globala va inregistra un declin, conform rezultatelor sondajului PwC Global CEO Survey 2015.

Moise Guran, despre infrastructura rutiera din Romania: Politicienii nu stiu cum sa faca mai mult decat cinci centuri ocolitoare

Povestea fara sfarsit a infrastructurii rutiere din Romania s-a centrat, in ultima perioada, pe discutia privind costurile exorbitante pe care le-ar presupune construirea unei autostrazi pe Valea Prahovei. Din.

Dean Thompson, Ambasada SUA: Franklin Templeton conduce piata de capital din Romania in directia buna

Administrarea profesionista facuta de Franklin Templeton la Fondul Proprietatea a avut un efect important si transformativ asupra pietei de capital din Romania, considera Dean Thompson, insarcinatul cu Afaceri al SUA.

Echipa de experti internationali, in vizita de evaluare a activitatii de combatere a criminalitatii informatice din Romania

O echipa de experti in criminalitate informatica din Olanda, Suedia si Franta, se afla in aceasta saptamana la Bucuresti pentru evaluarea activitatii de combatere a criminalitatii informatice din Romania, a anuntat marti Ministerul Afacerilor Interne MAI). Activitatea se desfasoara in cadrul celei de-a saptea runde de evaluari reciproce privind securitatea informatica si din delegatie fac parte, in calitate de observatori ai procesului de evaluare, cate un reprezentant din partea Comisiei Europene, ENISA Agentia Europeana pentru Securitatea Retelelor si a Informatiilor), Eurojust si Europol.

Piata de birouri din Romania, de 20 de ori mai ieftina decat Hong Kong

Piata de birouri din Romania este de peste 20 de ori mai ieftina decat Hong Kong, cea mai scumpa din lume, si la jumatatea celei din Varsovia, in conditiile in care in Bucuresti cu 100 de milioane de dolari pot fi cumparati 32. 000 de metri patrati de.

Cafe Therapy, prima cafenea care trateaza alcoolicii si toxicomanii din Romania

Cafe Therapy va fi prima cafenea din Romania in care alcoolicii si toxicomanii se pot trata de vicii. Cafeneaua urmeaza sa fie deschisa la inceputul lunii martie in Bucuresti, cu o investitie de 200. 000 de euro, bani proveniti din fonduri europene.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )