Libnet.ro
UNICEF

12:30

EUROSTAT: Preturile in sectorul comunicatiilor din Uniunea Europeana au inregistrat diferente semnificative in 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUROSTAT: Preturile in sectorul comunicatiilor din Uniunea Europeana au inregistrat diferente semnificative in 2019

Preturile in sectorul comunicatiilor in Uniunea Europeana erau in 2019 de aproape cinci ori mai mari in cele mai scumpe state membre UE decat in cele mai ieftine, arata datele publicate astazi de Oficiul European pentru Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Vaccinul Pfizer-BioNTech, autorizat in Uniunea Europeana

Agentia Europeana pentru Medicamente EMA) a autorizat luni primul vaccin impotriva Covid-19 care ar urma sa fie folosit in Uniunea Europeana, cel produs de Pfizer-BioNTech, informeaza AFP. UPDATE Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, anunta ca executivul european autorizeaza la randul sau distribuirea in UE a vaccinului Pfizer-BioNTech, la cateva ore dupa unda verde data si de EMA.

Marea Britanie si Uniunea Europeana vor continua azi negocierile pentru acordul comercial post-Brexit

Marea Britanie si Uniunea Europeana vor continua azi discutiile pentru acordul comercial post-Brexit, dar negocierile raman dificile, iar diferentele de opinie semnificative, a declarat, duminica, o sursa guvernamentala.

Marea Britanie si Uniunea Europeana vor continua astazi negocierile dificile pentru acordul comercial post-Brexit

Marea Britanie si Uniunea Europeana vor continua astazi discutiile pentru acordul comercial post-Brexit, dar negocierile raman dificile, iar diferentele de opinie semnificative, a declarat, duminica, o sursa guvernamentala, citata de Reuters si News. ro.

Preturile titlurilor Fidelis din toamna au continuat sa creasca in aceasta saptamana

In cea de-a doua saptamana de la listare, preturile titlurilor Fidelis din toamna au urcat pe bursa. Este vorba despre cele pentru care au subscris romanii in noiembrie peste 2,7 miliarde lei: doua in moneda nationala pe 1 si 3 ani, respectiv una in euro pe 5 ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )