Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eurostat: Rata anuala a inflatiei in zona euro este pentru a patra luna consecutiv in teritoriul negativ

B1 B1,
Eurostat: Rata anuala a inflatiei in zona euro este pentru a patra luna consecutiv in teritoriul negativ

Efectele negative ale pandemiei de coronavirus asupra economiilor din zona euro a continuat sa se manifeste si in luna noiembrie. in acest sens rata anuala a inflatiei in zona euro s-a mentinut la minus 0,3% in. continuă pe B1

EUROSTAT: Inflatia in zona euro s-a mentinut in teritoriul negativ in noiembrie

Rata anuala a inflatiei in zona euro s-a mentinut la minus 0,3% in noiembrie, comparativ cu luna precedenta, arata datele preliminare publicate marti de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

FMI: Zona euro ar putea avea nevoie de mai mult sprijin monetar si fiscal

Guvernele din zona euro si Banca Centrala Europeana ar putea avea nevoie sa furnizeze mai mult sprijin monetar si fiscal decat s-a estimat initial, din cauza efectelor celui de-al doilea val al al pandemiei de coronavirus Covid-19), se arata intr-un raport al Fondului Monetar International, transmite Reuters, citat de Agerpres.

150 de milioane de euro, alocati pentru investitiile de modernizare si inlocuire a echipamentelor din ATI. Anuntul a fost facut de premierul Ludovic Orban (VIDEO)

Luni seara, premierul Ludovic Orban a fost intrebat, in timpul vizitei la Institul Cantacuzino, care este situatia evaluarii realizate la nivel national in sectiile ATI, dar si unde au fost descoperite o serie de.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )