Libnet.ro
UNICEF

19:15

FMI: Zona euro ar putea avea nevoie de mai mult sprijin monetar si fiscal

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FMI: Zona euro ar putea avea nevoie de mai mult sprijin monetar si fiscal

Guvernele din zona euro si Banca Centrala Europeana ar putea avea nevoie sa furnizeze mai mult sprijin monetar si fiscal decat s-a estimat initial, din cauza efectelor celui de-al doilea val al al pandemiei de coronavirus Covid-19), se arata intr-un raport al Fondului Monetar International, transmite Reuters, citat de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Proiect ASF: Soferii care fac accidente soldate cu victime ar putea plati cu 40% mai mult pentru RCA

Soferii care produc accidente cu vatamari corporale sau decese vor plati cu 40% mai mult pentru asigurarea RCA in anul urmator, potrivit unui proiect. in prezent, in astfel de situatii, cresterea este de.

Proiect ASF: Soferii care produc accidente grave ar putea plati cu 40% mai mult la polita RCA in anul urmator

Autoritatea pentru Supraveghere Financiara a lansat pentru consultare publica un proiect de completare a Normei ASF nr 202017 privind asigurarile auto din Romania. Astfel, printre alte modificari, se propune cresterea penalizarilor in cazul soferilor care provoaca accidente soldate cu vatamari corporale sau decese, acestia urmand sa plateasca cu pana la 40% mai mult pentru RCA in anul urmator.

Eurostat: Rata anuala a inflatiei in zona euro este pentru a patra luna consecutiv in teritoriul negativ

Efectele negative ale pandemiei de coronavirus asupra economiilor din zona euro a continuat sa se manifeste si in luna noiembrie. in acest sens rata anuala a inflatiei in zona euro s-a mentinut la minus 0,3% in.

EUROSTAT: Inflatia in zona euro s-a mentinut in teritoriul negativ in noiembrie

Rata anuala a inflatiei in zona euro s-a mentinut la minus 0,3% in noiembrie, comparativ cu luna precedenta, arata datele preliminare publicate marti de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

CORONAVIRUS |Studiu: Covid-19 poate cauza anomalii la nivelul plamanilor detectabile dupa mai mult de trei luni de cand pacientul a fost infectat

Coronavirusul poate cauza anomalii la nivelul plamanilor ce pot fi detectate si dupa mai mult de trei luni de cand pacientul a fost testat pozitiv, potrivit unui studiu Oxford University. Pentru cercetarea.

Topul actorilor care au castigat cel mai mult in ultimul an

Ca in fiecare an, celebra publicatie Forbes a realizat topul celor mai bine platiti actori din lume! Iata care dintre vedetele de la Hollywood au incasat sume fabuloase in ultimul an! .

Ar putea avea doua vaccinuri anti-Covid, inainte de Craciun: americanii sunt cei mai norocosi

In ultimele luni, s-a discutat foarte mult despre disponibilitatea primelor vaccinuri anti-Covid. in mod previzibil, unele tari vor fi mai privilegiate decat altele. Din pacate, desi s-au.

Efectele pandemiei de COVID-19: Unul din 33 de locuitori ai lumii, numar record, va avea nevoie de ajutor pentru a supravietui

Pandemia de coronavirus a facut sa creasca la un nivel record numarul oamenilor care au nevoie de asistenta umanitara ca sa supravietuiasca, a avertizat marti Organizatia Natiunilor Unite, relateaza AFP, Reuters si dpa. Biroul ONU pentru coordonarea afacerilor umanitare OCHA) a lansat un apel umanitar la donatii de 35 de miliarde de dolari pentru 2021.

Dosarul Wuhan. Mai multe documente arata greselile facute de China in primele etape ale pandemiei (VIDEO)

China a incercat pana acum sa dea vina pe toata lumea pentru pandemia de coronavirus si a respins acuzatiile care i-au fost aduse. Cu toate acestea, mai mult documente divulgate presei arata greselile facute de.

El este barbatul pe care Ducesa Camilla l-a iubit cel mai mult! Nu e Printul Charles, ci un ofiter

Multi critici regali sustin ca viata la palatul britanic ar fi fost mult mai armonioasa daca Charles s-ar fi insurat in tinerete cu Camilla. S-ar fi evitat, astfel, un mariaj nefericit cum a fost cel cu Printesa Diana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )