Libnet.ro
UNICEF

01:06

Eurostat: Romania - printre cele mai accelerate scumpiri din UE

Hotnews Hotnews,
 Eurostat: Romania - printre cele mai accelerate scumpiri din UE

Romania are printre cele mai accelerate cresteri de preturi din Uniunea Europeana, inregistrand in luna iulie 2014 o rata medie a inflatiei de 1,4% pe ultimele 12 luni, exprimata in functie de indicele mediu armonizat al preturilor de consum, potrivit datelor publicate joi de Biroul european de statistica Eurostat. continuă pe Hotnews

Cele mai calde zile din acest an. Cod galben de CANICULA in toata tara, miercuri si joi

Miercuri este ziua cu cele mai mari temperaturi inregistrate in acest an. in consecinta, autoritatile au stabilit ca in zilele de miercuri si joi, intreaga tara se afla sub cod galben de canicula, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie ANM).

Bursele care au adus cele mai mari castiguri din Primul Razboi Mondial si pana in prezent

Bursele din Australia, Africa de Sud si SUA au adus cele mai mare randamente investitorilor in cei 100 de ani trecuti de la inceperea Primului Razboi Mondial, arata o statistica realizata de catre publicata The Telegraph.

FOTO Cele mai uimitoare arhitecturi din China

Chiar daca nivelul de poluare din multe orase chineze atrage atentia internationala, Beijingul se poate mandri cu unele dintre cele mai uimitoare arhitecturi din ultimul deceniu, scrie The Huffington Post.

VIDEO Cele mai importante roluri din cariera lui Robin Williams

Robin Williams a murit la varsta de 63 de ani. Sinuciderea este principala ipoteza in cazul mortii actorului.

FOTO Ghidul cocktailurilor de vara: cele mai bune retete din 2014

Intr-o zi torida de vara, nimic nu poate fi mai relaxant decat un cocktail rece si aromat. Fie ca va ganditi sa-l preparati acasa sau sa-l savurati la o terasa, iata care sunt recomandarile venite din partea barmanilor.

Cele mai spectaculoase 10 hoteluri din lume: Costa Rica, Chicago si India in top

Timp de 19 ani revista Treasure + Leisure a cerut cititorilor sa-si voteze hotelurile si statiunile preferate, evaluandu-le din punctul de vedere al mancarii, al serviciilor si al locatiei. Iata cum arata, potrivit CNN. com , 10 hoteluri de vis.

Eurostat: Romania, pe locul doi in Uniunea Europeana la cresterea productiei industriale in luna iunie

Productia industriala a crescut cu 0,7% in Uniunea Europeana in luna iunie 2014, fata perioada similara din 2013, cel mai semnificativ avans din randul statelor membre UE fiind inregistrat in Ungaria si Romania, arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat), citate de Agerpres. ro.

Peste 16.800 de locuri de munca, disponibile joi. Cele mai multe joburi, in Bucuresti si Cluj

899 de locuri de munca sunt disponibile, joi, la nivel national, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Capitala si in judetele Cluj si Prahova.

Aproape 17.900 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Prahova

Aproape 17. 900 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova, Arad si Timis, iar cele mai putine in Bacau, Caras-Severin si Mehedinti.

ANOFM: Aproape 17.900 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Prahova

Aproape 17. 900 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova, Arad si Timis, iar cele mai putine in Bacau, Caras-Severin si Mehedinti, .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )