Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIDEO Cele mai importante roluri din cariera lui Robin Williams

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cele mai importante roluri din cariera lui Robin Williams

Robin Williams a murit la varsta de 63 de ani. Sinuciderea este principala ipoteza in cazul mortii actorului. continuă pe Hotnews

WALL-STREET.ro organizeaza a doua editie a retailArena, unul dintre cele mai importante evenimente ale anului

Publicatia online de business WALL-STREET. ro organizeaza in aceasta toamna a doua editie a conferintei retailArena , unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comertului traditional si online din acest an.

Bursele care au adus cele mai mari castiguri din Primul Razboi Mondial si pana in prezent

Bursele din Australia, Africa de Sud si SUA au adus cele mai mare randamente investitorilor in cei 100 de ani trecuti de la inceperea Primului Razboi Mondial, arata o statistica realizata de catre publicata The Telegraph.

FOTO FASCINANTE: Sute de ani de razboi cu natura. Cum arata cele mai frumoase faruri din lume

Farurile maritime au reprezentat, mereu, un simbol al sigurantei si al ghidajului care i-a ajutat pe marinari sa gaseasca drumul spre casa inca din Antichitate.

Top 5 cele mai scumpe masini din 2014 (partea II)

Pe lumea aceasta exista tot felul lucruri pe care unii oameni cheltuiesc averi si sume exorbitante de bani. in general vorbim despre persoane care au venituri atat de extravagante, iar pretul unui bun nu mai inseamna atat de mult pentru ei, ori despre acei oameni care au pasiuni pentru care ar face orice, dispusi sa plateasca foarte multi bani pentru a-si intretine pasiunile, hobby-urile si gusturile rafinate.

Cele mai spectaculoase 10 hoteluri din lume: Costa Rica, Chicago si India in top

Timp de 19 ani revista Treasure + Leisure a cerut cititorilor sa-si voteze hotelurile si statiunile preferate, evaluandu-le din punctul de vedere al mancarii, al serviciilor si al locatiei. Iata cum arata, potrivit CNN. com , 10 hoteluri de vis.

Faze Tari: Aparitie terifianta pe cerul Germaniei. Niciodata nu a mai fost vazut asa ceva; Camasa din 4 kg de aur, cadou de ziua lui; Cum arata si cat costa cele mai scumpe prostituate din lume. Ai bani de ele?

Cainele care ia masa ca un om. Experimentul amuzant al unui barbat. Stapanul unui caine simpatic a mers un pas mai departe si aproape ca. Asa arata trupul de plaja perfect!Cercetatorii britanici au realizat un studiu pe un esantion de 5. 000 de persoane de ambele sexe pentru a stabili cum trebuie.

VIDEO Cel mai puternic si mai rapid Range Rover creat vreodata

Range Rover SVR este cel mai puternic si mai rapid Range Rover creat vreodata, cu o putere de 550 CP si un timp de accelerare de 4,5 secunde pana la 100 km/h. Masina va fi prezentata la unul dintre cele mai apreciate concursuri de eleganta auto din lume, Pebble Beach.

Peste 15.800 de locuri de munca, disponibile marti. Cele mai multe joburi, in Cluj si Bucuresti

Peste 15. 800 de locuri de munca sunt disponibile, marti, la nivel national, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Capitala peste 1770) si in judetele Cluj 1600) si Prahova peste 1500).

Pepenele rosu: vezi care sunt cele mai utile trucuri de sezon

Pepenele verde este unul dintre fructele cele mai delicioase de vara si este bun pentru organism, avand un efect de a curata pielea si de a o face sa arate mai tanara si frumoasa. Sfaturi de frumusete cu.

GALERIE FOTO Noaptea superlunii in lume. Cele mai frumoase imagini

Superluna a aparut pe cer in noaptea dintre 10 si 11 august. Si romanii au putut vedea satelitul natural al Pamantului mai mare, deoarece s-a apropiat de Terra. Am selectat cele mai frumoase imagini cu Superluna din intreaga lume.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2659 seconds )