Libnet.ro
UNICEF

21:30

EUROSTAT: Romania, printre statele UE cu cea mai scazuta rata a somajului, in noiembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUROSTAT: Romania, printre statele UE cu cea mai scazuta rata a somajului, in noiembrie

Rata somajului a scazut la 7,5% in Uniunea Europeana in noiembrie si la 8,3% in zona euro, de la 7,6% si, respectiv, 8,4% luna precedenta, iar printre tarile cu cele mai scazute rate ale somajului se afla si Romania, conform Eurostat. continuă pe Ziarul Bursa

-34 de grade Celsius in Spania, cea mai scazuta temperatura de la inceputul masuratorilor meteorologice

Spania a inregistrat cea mai scazuta valoare terminca de la inceputul masuratorilor meteorologice, de minus 34 de grade Celsius, a anuntat Agentia de Stat pentru Meteorologie, citata de.

Municipiul Bucuresti si judetul Ilfov inregistreaza cea mai mare rata de infectare cu COVID-19. Lista judetelor unde incidenta a scazut sub 1.5

Judetele Cluj, Ilfov, Timis, dar si municipiul Bucuresti au cea mai mare rata de infectare cu noul coronavirus, la 1. 000 de locuitori, potrivit datelor transmite marti de Grupul de Comunicare Strategica. in.

Ilfov, judetul cu cea mai mare rata de infectare. in total, 4 zone rosii, plus alte doua care se apropie de prag

4 judete continua sa ramana in scenariul rosu, cu o rata de incidenta de peste 3. Ilfov ramane lider din acest punct de vedere, cu o rata de infectare de 4. 14 la mia de locuitori, potrivit datelor.

Spania a inregistrat cea mai mica temperatura de la inceputul masuratorilor sale meteorologice

Zapezi abundente si vanturi puternice s-au abatut asupra centrului si nordului Spaniei, unde temperaturile au scazut pana la minus 34 de grade Celsius, cea mai scazuta valoare inregistrata in Peninsula Iberica de la inceputul masuratorilor meteorologice, a anuntat Agentia de Stat pentru Meteorologie.

EUROSTAT: Danemarca, Franta, Estonia si Romania, cea mai mare crestere a preturilor productiei industriale din UE, in noiembrie

Preturile productiei au crescut cu 0,4% in zona euro si in Uniunea Europeana in noiembrie, comparativ cu luna precedenta. Danemarca, Franta, Estonia si Romania au raportat cel mai semnificativ avans in randul celor 27 de state membre UE, conform Eurostat.

EUROSTAT: Vantul si apa furnizeaza cea mai mare parte a electricitatii din surse de energie regenerabila

Sursele de energie regenerabila au reprezentat anul trecut 34% din consumul brut de electricitate in Uniunea Europeana, o usoara crestere fata de 32% in 2018, arata datele publicate vineri de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

Donald Trump, lasat fara Twitter si Facebook: cea mai radicala masura, dupa dezastrul din Washington

Statele Unite ale Americii au trecut prin cea mai dificila criza din istoria tarii in ultimele 24 de ore, provocata de Donald Trump. O reactie din partea Twitter si Facebook era.

Cea mai mare pana de curent din ultimii 30 de ani. S-a intamplat chiar acum in jumatate din Romania

In cateva judete din nord-vestul tarii, o pana de curenta provocat mari probleme la alimentarea cu energie electrica. Cel putin 5 judete sunt afectate, fiind o problema la alimentarea cu energie fara precedent in ultimii 30 de ani. Cea mai mare pana de curent din ultimii 30 de ani Vineri, 8 ianuarie, o problema de .

Cea mai ciudata victorie a Romaniei: cum a ajuns tara perfecta pentru telemunca

Un nou studiu referitor la telemunca plaseaza Romania in topul celor mai atractive tari pentru munca de acasa. Nu de alta, dar pentru a lucra de acasa nu-ti trebuie autostrazi, iar.

Cum se face cea mai buna cafea la ibric, de fapt. Secretul, divulgat de Catalin Scarlatescu

Daca vrei sa afli cum se face cea mai buna cafea la ibric, de fapt, Catalin Scarlatescu iti spune tot ce trebuie sa stii. Celebrul jurat de la Chefi la cutite a divulgat secretul pe care il stie de la o turcoaica. Scarlatescu te invata sa faci cea mai buna cafea la ibric Desi pe .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )