Libnet.ro
UNICEF

00:07

EUROSTAT: Romania, printre tarile UE cu cele mai mari cresteri ale preturilor la locuinte, in trimestrul I

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUROSTAT: Romania, printre tarile UE cu cele mai mari cresteri ale preturilor la locuinte, in trimestrul I

Preturile locuintelor din Romania au urcat cu 3,3% in primul trimestru din 2020, comparativ cu precedentele trei luni, aceasta fiind a sasea mare crestere inregistrata in randul statelor membre ale Uniunii Europene. continuă pe Ziarul Bursa

Eurostat: Romania, printre tarile UE cu cele mai mari scumpiri la locuinte, in primul trimestru

Preturile locuintelor din Romania au urcat cu 3,3% in primul trimestru din 2020, comparativ cu precedentele trei luni, aceasta fiind a sasea mare crestere inregistrata in randul statelor membre ale Uniunii Europene, potrivit datelor publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat), citate de Agerpres.

FLORIN ROMAN: Cele mai mari achizitii pe perioada pandemiei le-a facut PSD

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, sustine ca cele mai mari achizitii pe perioada pandemiei le-a facut PSD, prin cei 28 de presedinti de Consilii judetene si 1. 700 de primari pe care ii are.

Orasul cu cele mai mari pensii din Romania. Cat castiga aici, in medie, un pensionar

Cea mai mare medie a pensiilor din Romania pentru anul 2019 se gaseste in Bucuresti. Valoarea acesteia este de 1. 500 de lei, cu 37% mai mare decat pensia medie din Botosani.

Unul din cele mai mari proiecte finantate de UE in Timis da rateuri. Un oras a ramas fara operator pentru deseuri, urmeaza alte doua

Sistemul integrat de management al deseurilor in judetul Timis nu functioneaza cum trebuie, astfel ca unul dintre orase a ramas fara operator de colectare a deseurilor.

Studiu: Pacientii cu simptomatologie de 14 zile au cele mai mari sanse sa aiba anticorpi COVID-19

Sistemul Medical MedLife anunta primele concluzii ale studiului realizat in parteneriat cu Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals si Spitalul Clinic Colentina din Bucuresti, privind dinamica anticorpilor dobanditi de pacientii diagnosticati cu COVID-19 si validarea unor teste de diagnostic.

Ionut Simion (AmCham): Romania are cele mai mari realizari in autostrazile pe hartie. Solutia: sa intram in Schengen ca sa scurtam, macar, timpul camioanelor in vama

Avem cele mai mari realizari in autostrazile pe hartie, a declarat Ionut Simion, presedinte AmCham Romania, intr-o conferinta de presa. Potrivit acestuia, la cele care sunt de facut fizic inregistram intarzieri substantiale si eu nu stiu, nu am cunostinta, sa existe orice coridor de transport care sa se fi realizat la timp.

DUPA APROAPE UN DECENIU IN FRUNTEA CELEI MAI MARI BANCI INTERNE DIN REGATUL UNIT CEO-ul Lloyds Bank va demisiona, anul viitor

Directorul executiv CEO) al Lloyds Banking Group, Antonio Horta-Osorio, va demisiona din functie anul viitor, dupa aproape un deceniu in fruntea celei mai mari banci interne din Regatul Unit, conform Reuters.

Vor fi redeschise scolile din septembrie? Ministrul Sanatatii: Avem scenarii de la cele mai sumbre, pana la cele adaptate

O decizie privind redeschiderea unitatilor de invatamant din septembrie, odata cu noul an scolar, va fi luata la sfarsitul lunii august, in functie de evolutia pandemiei de COVID-19, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El spune ca scenariile autoritatilor sunt de la cele mai sumbre, pana la cele adaptate.

Cele mai murdare suprafete din lume: le atingi zilnic acasa

Teama de infectare cu noul coronavirus i-a facut pe multi sa devina mai precauti, mai atenti la igiena. Dezinfectantul, fie ca e pentru maini, fie ca e pentru suprafete nu trebuie sa lipseasca nimanui si nu numai in conditii speciale. Iar asta pentru ca lucruri pe care le atingem zilnic, acasa, la birou, la cumparaturi sunt considerate cele mai murdare suprafete din lume.

Comisia Europeana publica astazi cele mai recente previziuni economice

Comisia Europeana urmeaza sa prezinte astazi cele mai recente previziuni privind evolutia economiei Uniunii Europene si a zonei euro in 2020 si in 2021, care ar putea indica mai clar ravagiile provocate de pandemia de coronavirus Covid-19).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )