Libnet.ro
UNICEF

11:45

Eurostat: Romania, in randul statelor UE care au cunoscut cel mai mare declin anual al economieiin al treilea trimestru

B1 B1,
Eurostat: Romania, in randul statelor UE care au cunoscut cel mai mare declin anual al economieiin al treilea trimestru

Romania se afla in randul statelor europene care au cunoscut cel mai mare declin anual al economieiin al treilea trimestru, pe fondul pandemiei de COVID-19, potrivit datelor Eurostat. in trimestrul trei din. continuă pe B1

Studiu: Doar 1 din 10 romani si-ar dori sa revina fizic la job Activitatile care le lipsesc cel mai mult

Un studiu Reveal Marketing Research arata ca doar unul din zece romani si-ar dori sa revina fizic la job. in schimb, romanii duc dorul deplasarilor si iesirilor in oras: 38% si doresc cel mai mult sa.

Doliu la nivel mondial. A murit cel mai rapid om din lume

Cel mai rapid om din lume s-a stins din viata! Reusita lui a intrat in istorie, iar clipele care i-au adus succesul la nivel mondial cu siguranta nu vor fi uitate niciodata. Iata povestea lui Chuck Yeager! A murit cel mai rapid om din lume Chuck Yeager, cunoscut drept cel mai rapid om din lume, .

Cel mai distribuit mesaj pe Twitter in 2020

Utimul tweet de pe contul lui Chadwick Boseman, care anunta decesul actorului la varsta de 43 de ani, a fost cel mai distribuit mesaj pe Twitter anul acesta si cel care a primit cele mai multe aprecieri din istoria platformei. Actorul american, cunoscut pentru rolul din filmul Black Panther, din celebra serie Marvel, a murit in luna august.

P INTERVIU Cel mai de pret produs Carrefour este SIGURANTA, Catalin Samara, Director Operational Carrefour Romania

2020 a fost un an de schimbari, in mod sigur. Ne confruntam cu totii - oameni, companii, comunitati, tari - cu o pandemie care nu a mai fost vazuta pana acum, cu consecinte pe toate planurile: modul de viata, felul in care cumparam si ne petrecem timpul, - Catalin Samara, Director Operational Carrefour Romania.

Numarul pacientilor internati la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, a scazut la jumatate in timpul pandemiei

Internarile la Institutul Clinic Fundeni din Bucuresti, cel mai mare spital din Romania, au scazut la jumatate comparativ cu anul trecut - 27. 838 de pacienti, in scadere cu aproximativ 50% fata de anul 2019, cand numarul celor internati in regim continuu a fost de 50. 647 - anunta reprezentantii unitatii medicale. in ceea ce priveste spitalizarile de zi, numarul acestora s-a ridicat la 51. 430 de pacienti, comparativ cu anul anterior, cand s-au inregistrat 81. 981 de pacienti.

Nationala lui Mirel Radoi, laudata la cel mai inalt nivel! Ce a spus un campion mondial despre tricolori

Romania nu a avut noroc la tragerea la sorti pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Va face parte din grupa J, alaturi de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia si Liechtenstein. Primele trei dintre acestea se afla pe lista calificatelor la Campionatul European din 2020. Germania fiind chiar una dintre favoritele la castigarea trofeului. Antrenorul .

Youssoufa Moukoko a devenit, la 16 ani si 18 zile, cel mai tanar debutant in Champions League

Jucatorul Youssoufa Moukoko Borussia Dortmund) a devenit, marti, la varsta de 16 ani si 18 zile, cel mai tanar jucator care debuteaza in Champions League, informeaza UEFA.

Rares Bogdan: Guvernul Orban a avut cel mai greu mandat din ultimii 100 de ani, cu exceptia razboaielor mondiale. Nu avem ce sa le reprosam colegilor nostri, nici Presedintele

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, s-a aratat de parere ca nimeni din partid nu are ce sa le reproseze ministrilor din guvernul Orban, care a avut cel mai greu mandat din ultimii 100 de ani, cu.

Nicolae Ciuca va fi cel mai probabil propunerea de premier a presedintelui Klaus Iohannis

Actualul premier interimar, Nicolae Ciuca, va fi cel mai probabil propunerea de premier a presedintelui Klaus Ionannis dupa consultarile cu partidele care au intrat in Parlament.

Traian Basescu, declaratii neasteptate dupa alegerile parlamentare. Care este regretul sau cel mai mare

Traian Basescu a vorbit luni seara despre rezultatul dezamagitor al PMP la alegerile parlamentare, dar acelasi timp a abordat si aparitia noului partid Alianta pentru Unirea Romanilor, o adunare care nu pare de origine romaneasca, potrivit fostului presedinte. Acesta a criticat agresivitatea cu care s-a impus in topul preferintelor romanilor. PMP a obtinut un rezultat .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )