Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cel mai distribuit mesaj pe Twitter in 2020

Hotnews Hotnews,
 Cel mai distribuit mesaj pe Twitter in 2020

Utimul tweet de pe contul lui Chadwick Boseman, care anunta decesul actorului la varsta de 43 de ani, a fost cel mai distribuit mesaj pe Twitter anul acesta si cel care a primit cele mai multe aprecieri din istoria platformei. Actorul american, cunoscut pentru rolul din filmul Black Panther, din celebra serie Marvel, a murit in luna august. continuă pe Hotnews

USR PLUS a obtinut cel mai mare numar de voturi la alegerile parlamentare, in judetul Brasov, anunta Allen Coliban

USR PLUS a obtinut cel mai mare procent de voturi pentru Camera Deputatilor la alegerile de duminica, in judetul Brasov. Primarul municipiului Brasov, Allen Coliban, a anuntat pentru Agerpres ca, dupa.

Cel mai in varsta alegator are 105 ani. El a suferit pentru reintregirea tarii, pentru popor, pentru familie si pentru toti romanii

Cel mai in varsta cetatean care a votat la alegerile parlamentare are 105 ani si e din localitatea Tudora, judetul Botosani. Se numeste Panait Mitel, este veteran de razboi si sustine ca a votat pentru bi.

Cel mai sigur sistem de operare nu este Windows sau macOS: de ce este perfect pentru scoala online

In cursa pentru cel mai sigur sistem de operare, Windows si macOS se pare ca sunt departe de a face performanta. Mai ales daca iti trebuie un sistem pentru scoala online, ar fi bine sa.

Alegeri parlamentare 2020: Care sunt problemele cel mai frecvent semnalate

Problemele cel mai frecvent semnalate pe parcursul zilelor de sambata si duminica, la alegerile parlamentare 2020, au fost legate de dificultati la inscriere pentru utilizarea urnei speciale, dar si neintelegerea legislatiei electorale din perspectiva faptului ca alegatorii trebuie sa voteze in circumscriptia unde sunt arondati cu domiciliul sau resedinta, potrivit Expert Forum. De asemenea, au fost facute mai multe sesizari legate de membri ai comisiilor electorale care nu purtau corespunzator masca de protectie.

Nationala lui Mirel Radoi, laudata la cel mai inalt nivel! Ce a spus un campion mondial despre tricolori

Romania nu a avut noroc la tragerea la sorti pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Va face parte din grupa J, alaturi de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia si Liechtenstein. Primele trei dintre acestea se afla pe lista calificatelor la Campionatul European din 2020. Germania fiind chiar una dintre favoritele la castigarea trofeului. Antrenorul .

Doliu la nivel mondial. A murit cel mai rapid om din lume

Cel mai rapid om din lume s-a stins din viata! Reusita lui a intrat in istorie, iar clipele care i-au adus succesul la nivel mondial cu siguranta nu vor fi uitate niciodata. Iata povestea lui Chuck Yeager! A murit cel mai rapid om din lume Chuck Yeager, cunoscut drept cel mai rapid om din lume, .

Cei mai bogati romani din 2020. Cat de mult a scazut Ion Tiriac in clasament

Revista Forbes Romania a publicat topul celor mai bogati romani in 2020, unul in care apar si foarte multe surprize. Ion Tiriac, pe care multi il considerau inca drept cel mai bogat roman, este abia pe locul 3. La capatul unui an in care pandemia de coronavirus a afectat foarte multi oameni de afaceri. in .

Youssoufa Moukoko a devenit, la 16 ani si 18 zile, cel mai tanar debutant in Champions League

Jucatorul Youssoufa Moukoko Borussia Dortmund) a devenit, marti, la varsta de 16 ani si 18 zile, cel mai tanar jucator care debuteaza in Champions League, informeaza UEFA.

Rares Bogdan: Guvernul Orban a avut cel mai greu mandat din ultimii 100 de ani, cu exceptia razboaielor mondiale. Nu avem ce sa le reprosam colegilor nostri, nici Presedintele

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, s-a aratat de parere ca nimeni din partid nu are ce sa le reproseze ministrilor din guvernul Orban, care a avut cel mai greu mandat din ultimii 100 de ani, cu.

Cel mai mare pom de Craciun din lume si-a aprins luminitele

Cel mai mare pom de Craciun din lume, amenajat in muntii Apenini din apropierea orasului Gubbio, din Italia, si-a aprins luminitele. Structura sa impresionanta a intrat in Cartea Recordurilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )