Libnet.ro
UNICEF

17:01

Eurostat: Romnia si Bulgaria, tarile UE cu cele mai mici rate de deces provocat de cancer

Hotnews Hotnews,
 Eurostat: Romnia si Bulgaria, tarile UE cu cele mai mici rate de deces provocat de cancer

1,3 milioane de oameni au murit din cauza cancerului, in anul 2015, in Uniunea Europeana, ceea ce inseamna peste un sfert - 25. 4% - din numarul total al deceselor inregistrate in acel an, arata datele publicate joi de Eurostat. in timp ce Olanda si Slovenia au cele mai mari rate de deces din cauza cancerului peste 30% din totalul deceselor), Romania si Bulgaria sunt printre tarile UE cu cele mai mici rate de decese provocate de cancer Romania mai putin de 20%, iar Bulgaria putin peste 15%). continuă pe Hotnews

EUROSTAT: Estonia si Romania - cele mai ridicate rate ale inflatiei din UE

Rata anuala a inflatiei a urcat, in octombrie acest an, la 2,2% in zona euro si in Uniunea Europeana, de la 2,1% luna precedenta, in timp ce Estonia si Romania au inregistrat cele mai ridicate rate ale inflatiei din UE, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat) si preluate de Agerpres.

Cat masoara cele mai mici urme de dinozaur descoperite vreodata

Cercetatorii de la Universitatea din Queensland au facut o descoperire importanta care dezvaluie o noua specie de dinozaur. Ei eu identificat celemai mici urme de dinozaur.

Business report: Bilantul autostrazilor nainte de venirea iernii: Strabag, Pizzarotti si Aktor raporteaza cele mai mari progrese pe santiere; Subventionarea bogatilor. Bucurestenii achita unul dintre cele mai mici preturi la gigacalorie; Cine sunt benefi

Cresterea dobanzilor a adus castiguri impresionante bancilor. in noua luni profiturile sunt mai mari decat in tot anul 2017. Profitul net al sistemului bancar la sfarsitul lunii septembrie 2018 a fost de 5,74 miliarde de lei. Cine creeaza si desfiinteaza locurile de munca din economie. Distrugerea creativa si distrugerea. Companiile noi si tinere au o contributie disproportionat de mare atat la creearea cat si la distrugerea locurilor de munca.

Romania conduce detasat in topul Eurostat al tarilor cu cele mai multe WC-uri in fundul curtii

Aproximativ o treime din locuintele din Romania au WC-ul in afara casei, ceea ce ne plaseaza pe un rusinos ultim loc in Europa la capitolul toaletelor moderne. Locul doi este ocupat de Bulgaria, iar locul trei de Lituania. La extrema cealalta, clasamentul este ocupat de Luxemburg.

Romania, tara cu cele mai multe WC-uri in curte

Romania este pe primul loc in topul tarilor din Europa cu cele mai multe wc-uri in curte, o arata ultimele date publicate de Eurostat. in acelasi clasament pe locul doi se afla Bulgaria, iar pe locul trei.

Memoriu al kinetoterapeutilor, depus la Parlament: Ei acuza ca au salarii mai mici dect asistentele si infirmierele din spitale

Un memoriu semnat de 555 de fiziokinetoterapeuti, kinetoterapeuti si profesori de cultura fizica medicala, in care acestia acuza faptul ca sunt discriminati si ca au fost exclusi de la cresterile salariale de anul acesta din sistemul sanitar, a fost depus la Parlament. Potrivit memoriului, fiziokinetoterapeutii si kinetoterapeutii au, in acest moment, salarii mai mici decat asistentele si infirmierele din spitale.

Cele mai socante haine purtate de Kim Kardashian in ultimele luni

Kim Kardashian si surorile sale au creat o insterie in randul oamenilor si au strans in jurul lor milioane de urmaritori. Fiecare tinuta pe care o imbraca Kim Kardashian devine o inspiratie pentru tinerele care viseaza cu ochii deschisi sa traiasca o viata ca a divei. Iata mai jos cateva dintre cele mai memorabile tinute ale lui Kim.

Preturile petrolului ating cele mai reduse niveluri din ultimul an

Preturile petrolului au scazut ieri cu peste 7%, la cele mai reduse nivele din ultimul an, pe fondul evolutiei negative a pietei de pe Wall Street, provocata de ingrijorarile tot mai mari legate de incetinirea cresterii economiei globale, transmite Reuters.

HOROSCOP. Cele mai arogante zodii! Acesti nativi sunt plini de ei

Unii nativi sunt atat de orgoliosi si au o stima de sine atat de ridicata, incat pot si usor catalogati drept snobi. Aflati care sunt cele mai arogante zodii din horoscop. Taurul este.

FOTO Aventurile unei romance in Egipt. Ce trebuie sa stie turistii: Oamenii sar pe tine sa le cumperi marfa. Toti cer bacsis pentru cele mai marunte lucruri

Experienta unei turiste romance in Egipt le arata amatorilor de sejururi ce trebuie sa stie despre unul dintre cele mai vizitate locuri de pe planeta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )