Libnet.ro
UNICEF

18:30

Preturile petrolului ating cele mai reduse niveluri din ultimul an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Preturile petrolului ating cele mai reduse niveluri din ultimul an

Preturile petrolului au scazut ieri cu peste 7%, la cele mai reduse nivele din ultimul an, pe fondul evolutiei negative a pietei de pe Wall Street, provocata de ingrijorarile tot mai mari legate de incetinirea cresterii economiei globale, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

HOROSCOP. Cele mai arogante zodii! Acesti nativi sunt plini de ei

Unii nativi sunt atat de orgoliosi si au o stima de sine atat de ridicata, incat pot si usor catalogati drept snobi. Aflati care sunt cele mai arogante zodii din horoscop. Taurul este.

ALERTA METEO: Ce se va intampla cu vremea in aceasta saptamana... Rasturnare de situatie: Care sunt cele mai afectate judete!

Meteorologii au anuntat, pentru saptamana 19-25 noiembrie, recorduri de ninsori in luna noiembrie si ger extrem. Sunt prognozate zapezi insemnate cantitativ, fiind cele mai mari ninsori din sudul tarii, in.

Cum a aparut Ducesa Meghan la unul dintre cele mai importante evenimente din Marea Britanie FOTO

Meghan Markle a participat pentru prima data alaturi de sotul ei, Printul Harry, la Royal Variety Performance, eveniment deosebit de important in Marea Britanie, si a reusit sa acapareze toata atentia. Totusi, criticii de moda nu au uitat de aparitia de anul trecut a Ducesei de Cambridge, unii fiind de parere ca a fost mai reusita.

Stirile ProTV: Orasul care n 40 de ani s-a transformat din sat de pescari n una din cele mai bogate metropole din lume VIDEO

Unul dintre motivele pentru care China a reusit sa devina a doua economie a lumii este acela ca a creat zone economice cu statut special, care au atras investitii si au devenit adevarate hub-uri tehnologice.

Cel mai IMPORTANT lucru din viata lui Catalin Botezatu la care NU a renuntat pentru NICIO FEMEIE din lume! Designerul RUPE TACEREA!

Multi viseaza la viata extravaganta pe care Catalin Botezatu o traieste. Acesta este permanent inconjurat de lux si de unele dintre cele mai frumoase femei din lume. De-a lungul vremii insa, creatorul de.

Preturile petrolului au crescut cu 1%

Preturile petrolului au crescut astazi cu circa 1%, piata anticipand ca principalul exportator, Arabia Saudita, va convinge OPEC sa reduca livrarile spre sfarsitul acestui an, transmite Reuters.

Cele mai socante haine purtate de Kim Kardashian in ultimele luni

Kim Kardashian si surorile sale au creat o insterie in randul oamenilor si au strans in jurul lor milioane de urmaritori. Fiecare tinuta pe care o imbraca Kim Kardashian devine o inspiratie pentru tinerele care viseaza cu ochii deschisi sa traiasca o viata ca a divei. Iata mai jos cateva dintre cele mai memorabile tinute ale lui Kim.

Cele mai bune bancuri cu magistrati. Ce ii spune judecatorul portarului clubului de striptease

Printre cele mai amuzante bancuri care circula in mediul online se numara si cele care au ca personaje principale magistratii. Va prezentam mai jos un top al celor mai bune asemenea bancuri.

Romania, tara cu cele mai multe WC-uri in curte

Romania este pe primul loc in topul tarilor din Europa cu cele mai multe wc-uri in curte, o arata ultimele date publicate de Eurostat. in acelasi clasament pe locul doi se afla Bulgaria, iar pe locul trei.

FOTO Aventurile unei romance in Egipt. Ce trebuie sa stie turistii: Oamenii sar pe tine sa le cumperi marfa. Toti cer bacsis pentru cele mai marunte lucruri

Experienta unei turiste romance in Egipt le arata amatorilor de sejururi ce trebuie sa stie despre unul dintre cele mai vizitate locuri de pe planeta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )