Libnet.ro
UNICEF

11:30

Eurostat: Romnia, deficit bugetar peste tinta n primul trimestru 2017, al doilea cel mai adnc din UE

Hotnews Hotnews,
 Eurostat: Romnia, deficit bugetar peste tinta n primul trimestru 2017, al doilea cel mai adnc din UE

Romania a avut un deficit bugetar de 3,2% din produsul intern brut PIB) pe trimestrul I al anului 2017, al doilea cel mai adanc din Uniunea Europeana, peste tinta asumata de guvernarea PSD-ALDE, releva datele publicate joi de Biroul european de statistica Eurostat. continuă pe Hotnews

Eurostat: Romania, deficit bugetar peste tinta in primul trimestru 2017, al doilea cel mai adanc din UE

Romania a avut un deficit bugetar de 3,2% din produsul intern brut PIB) pe trimestrul I al anului 2017, al doilea cel mai adanc din Uniunea Europeana, peste tinta asumata de guvernarea PSD-ALDE, releva datele publicate joi de Biroul european de statistica Eurostat.

Citu (PNL): Dragnea dezinformeaza - toate institutiile internationale estimeaza un deficit bugetar intre 3,5% si 4% pentru 2017, PSD se jura ca nu o sa fie depasit deficitul bugetar de 2,99%

Senatorul PNL Florin Citu, vicepresedinte al Comisiei de buget, il acuza pe liderul PSD Liviu Dragnea ca dezinformeaza in cazul estimarilor institutiilor internationale, prezentand doar cifrele privind cresterea economica si nu si pe cele referitoare prognoza de deficit bugetar. Citu arata ca toate institutiile internationale estimeaza un deficit bugetar intre 3,5% si 4% din PIB pentru 2017, in timp ca PSD sustine ca nu se va depasi tinta de 3%.

Deficitul public din zona euro a scazut la cel mai redus nivel din ultimii 10 ani in primul trimestru

Deficitul public al zonei euro a scazut la cel mai scazut nivel din ultimii zece ani in primul trimestru, determinat de un excedent in crestere in Germania si de decalajele fiscale in crestere ale Frantei, arata datele publicate azi de Eurostat, potrivit Reuters.

Dragnea dezinformeaza, institutiile internationale estimeaza un deficit bugetar intre 3,5% si 4% pentru 2017

Senatorul PNL Florin Citu il acuza pe liderul PSD Liviu Dragnea ca dezinformeaza deoarece nu a prezentat cea mai importanta estimare a institutiilor internationale referitoare la Romania, si anume deficitul bugetar, care a fost estimat pentru anul acesta intre 3,5% si 4%.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )