Libnet.ro
UNICEF

18:00

Deficitul public din zona euro a scazut la cel mai redus nivel din ultimii 10 ani in primul trimestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deficitul public din zona euro a scazut la cel mai redus nivel din ultimii 10 ani in primul trimestru

Deficitul public al zonei euro a scazut la cel mai scazut nivel din ultimii zece ani in primul trimestru, determinat de un excedent in crestere in Germania si de decalajele fiscale in crestere ale Frantei, arata datele publicate azi de Eurostat, potrivit Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Evolutia inflatiei din zona euro dezamageste pietele

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au scazut ieri, dupa publicarea datelor privind inflatia din zona euro, in iunie, care a ramas neschimbata fata de luna anterioara.

Consultantul fiscal Madalina Ion: Venitul din jocurile de noroc, cel mai putin impozitat in Romania. Daca o sa castigi la pariuri 40.000 lei, platesti un impozit de 400 lei

Conform Codului Fiscal, aceste venituri se impoziteaza cu o rata de 1% daca sunt sub 66. 750 lei, cu 16% doar partea din venit care depaseste 66. 750 lei si, daca aceste venituri depasesc 445. 000 lei, atunci partea din venit care depaseste 445. 000 lei este impozitata cu 25%.

ACEA: Piata auto din Romania a inregistrat in iunie cel mai semnificativ avans din UE

Inmatricularile de autoturisme noi in Uniunea Europeana excluzand Malta) au crescut cu 2,1% in iunie, la 1,49 milioane - cel mai ridicat nivel din 2007, inaintea crizei financiare - in timp ce Romania a raportat cel mai semnificativ avans, arata datele publicate vineri de Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile /ACEA/, transmit Reuters si Bloomberg, potrivit Agerpres.

Germania este pregatita sa aprofundeze integrarea in zona euro

Cresterea ritmului economic din Europa se simte si in Germania, care este pregatita sa aprofundeze integrarea in zona euro, atata timp cat riscurile si obligatiile care decurg din deciziile politice raman corelate, a declarat ministrul german de finante Wolfgang Schaeuble, potrivit Reuters.

Ne continuam rolul de cel mai implicat stat in atragerea Moldovei pe calea UE

Premierul Mihai Tudose a discutat la telefon azi cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, despre Republica Moldova, in contextul in care va face o vizita vineri in statul vecin. Tudose i-a transmis lui Tusk ca Romania isi continua rolul de cel mai implicat stat membru in atragerea Moldovei pe calea europeana.

Despacito, cel mai ascultat cantec din toate timpurile, interzis in Malaysia din cauza versurilor obscene

Malaysia a interzis difuzarea cantecului Despacito la posturile sale publice de radio si televiziune, dupa ce mai multe persoane si asociatii din aceasta tara cu populatie majoritar musulmana s-au plans din cauza versurilor acestei piese, despre care au spus ca sunt obscene, scrie Agerpres. Melodia Despacito a portoricanului Luis Fonsi, ale carei ritmuri reggaeton latino au invadat intregul glob, este cel mai ascultat cantec online din toate timpurile.

Eurostat: Romnia, deficit bugetar peste tinta n primul trimestru 2017, al doilea cel mai adnc din UE

Romania a avut un deficit bugetar de 3,2% din produsul intern brut PIB) pe trimestrul I al anului 2017, al doilea cel mai adanc din Uniunea Europeana, peste tinta asumata de guvernarea PSD-ALDE, releva datele publicate joi de Biroul european de statistica Eurostat.

Eurostat: Romania, deficit bugetar peste tinta in primul trimestru 2017, al doilea cel mai adanc din UE

Romania a avut un deficit bugetar de 3,2% din produsul intern brut PIB) pe trimestrul I al anului 2017, al doilea cel mai adanc din Uniunea Europeana, peste tinta asumata de guvernarea PSD-ALDE, releva datele publicate joi de Biroul european de statistica Eurostat.

Cel mai mare raliu caritabil din lume, The Mongol Rally, trece si anul acesta prin Romania

Mongol Rally, cel mai mare raliu neconventional caritabil din lume, a ajuns in 2017 la cea de-a 14-a editie. Startul a fost dat la Londra, iar echipajele internationale strabat in masini de oras distanta dintre capitala Marii Britanii si Ulan Ude, un oras din Republica Buriatia, Federatia Rusa.

Imagini spectaculoase cu cel mai periculos drum din lume (VIDEO)

Imagini spectaculoase de pe cel mai periculos drum din lume. Chang Kong, o carare din scanduri de lemn aflata la mii de metri inaltime, este o populara destinatie turistica din China.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )