Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eurostat: Trei regiuni din Romania au un PIB pe cap de locuitor sub 50% din media UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Eurostat: Trei regiuni din Romania au un PIB pe cap de locuitor sub 50% din media UE

Trei regiuni din Romania au un PIB pe cap de locuitor de sub 50% din media Uniunii Europene si anume Nord-Est, Sud-Est Oltenia si Sud-Muntenia, in timp ce cel mai ridicat nivel, de 580% din medie, este in Inner London-West, potrivit datelor aferente anului 2015 publicate joi de biroul european de statistica Eurostat. continuă pe Ziarul Bursa

Trei regiuni din Romania au PIB pe cap de locuitor sub 50%din media UE. Regiunea Nord-Est, printre cele mai sarace

Treiregiuni din Romania au un PIB pe cap de locuitor de sub 50% din media UniuniiEuropene, iar regiunea Nord-Est se afla in continuare intre cele mai sarace,dupa ce in anii trecuti era pe ultimul loc din UE, potrivit datelor aferenteanului 2015 publicate joi de biroul european de statistica Eurostat.

Prima scoala de business in domeniul sanatatii din Romania a atins numarul de 20 de studenti

Brain Academy of Healthcare Management, prima scoala de business in domeniul sanatatii din Romania, a inregistrat pentru primul program, din cele trei oferite, un numar de 20 de studenti. Despre cursuri si provocarile intalnite in sistemul de sanatate.

Piata MA din Romania, dominata de investitori strategici; doar 3% din tranzactii - investitii romanesti in exterior

Piata de fuziuni si achizitii MA) din Romania a scazut usor in anul 2016, atat ca numar de tranzactii cat si ca valoare, cele mai importante tranzactii fiind preluarea SABMiller Romania de catre grupul japonez Asahi si vanzarea Rompetrol catre.

VIDEO. Colegiul Psihologilor din Romania isi alege conducerea, cu scandaluri, politie si violente l DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Procesul de alegere a conducerii Colegiului Psihologilor din Romania se deruleaza, in aceste zile, pe fondul lipsei de transparenta, in dispretul legii si a procedurilor interne.

Avocatul Poporului va intocmi un raport special cu privire la situatia copiilor din Romania pe care il va inmana sefilor celor doua Camere parlamentare si Guvernului

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu, deschizand o serie de anchete si analize privind situatia copiilor din Romania, urmand sa intocmeasca un raport special, care va fi inaintat sefilor celor doua Camere ale Parlamentului, precum si Guvernului.

Avocatul Poporului va efectua anchete cu privire la problemele copiilor din Romania

Avocatul Poporului a anuntat joi ca va efectua o serie de anchete cu privire la problemele copiilor din Romania, care vizeaza printre altele efectele migratiei parintilor, violenta in familie,.

19% dintre companiile din Romania se asteapta la scaderea cifrei de afaceri

Una din cinci companii 19%) din Romania se asteapta in acest an la scaderea cifrei de afaceri, pe fondul incertitudinii politice de la inceputul anului, reiese din studiul publicat, miercuri, de compania de consultanta Valoria.

Presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, la Sinteza zilei: Argumentele din raportul ministrului Justitiei sunt clare

Presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, judecatorul Andreea Ciuca, a comentat, intr-o interventie telefonica la Sinteza zilei, de la Antena 3, deciziile ministrului Justitiei, Tudorel.

Semnal de alarma: Statele Unite ale Americii nu mai finanteaza avertizorii anticoruptie din Romania. Aceasta a fost una dintre primele decizii ale presedintelui Donald Trump

Statele Unite ale Americii a taiat fondurile destinate avertizorilor de integritate din Europa Centrala si de Sud- Est, inclusiv din Romania, care devoalau actele de coruptie savarsite de angajatii companiilor americane sau ale celor listate pe bursele americane, ceea ce inseamna majoritatea marilor companii de la nivel global.

Piata de fuziuni si achizitii din Romania a scazut in 2016 cu 3%, pana la 3,54 miliarde de dolari

Valoarea totala a fuziunilor si achizitiilor din Romania a scazut cu 3% in 2016 fata de anul anterior, pana la 3,54 de miliarde de dolari, se arata in barometrul realizat de compania de consultanta si audit EY privind fuziunile si achizitiile din Europa Centrala si de Sud-Est.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )