Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eurovision 2015. Cine este suedezul Mans Zelmerlow, castigatorul finalei din 2015

România Liberă România Liberă,
Eurovision 2015. Cine este suedezul Mans Zelmerlow, castigatorul finalei din 2015

Editia din 2015 a concursului EUROVISION a fost castigata de cantaretul suedez Mans Zelmerlow, cu piesa Heroes, care a obtinut un total de 365 de puncte. continuă pe România Liberă

Castigatorul Eurovision 2015. Cine este Mans Zelmerlow?

Castigatorul Eurovision 2015, Mans Zelmerlow, reprezentantul Suediei, are o cariera stufoasa in industria muzicala suedeza. A concurat la competitii muzicale cunoscute, dar a si aparut gol la o gala destinata comunitatii gay si a avut norocul sa supravietuiasca tsunami-ului din 2004.

Eurovision 2015: Cum este cotata trupa Voltaj de marile case de pariuri

Trupa Voltaj, care va reprezenta Romania in finala de sambata de la Eurovision, nu este prea bine cotata de casele internationale de pariuri, care preconizeaza ca trupa romana se va situa pe locul 22, relateaza Mediafax.

Eurovision 2015 finala:Clasamentul final si punctajele din semifinale. Cum au votat cele 40 de tari participante si pe ce loc a iesit Romania in prima semifinala

Finala Eurovision 2015 a fost castigata de suedezul Mans Zelmerlow, a carei piesa a obtinut un total de 365 de puncte. Conform rezultatelor dezvaluite dupa incheierea competitiei, Romania s-a clasat pe locul cinci in prima semifinala, dar a terminat pe pozitia 15. Adevarul va prezinta clasamentul din finala Eurovision 2015, dar si rezultatele din cele doua semifinale.

Piesele din finala Eurovision 2015! Pe cine votati?

Piesele din finala Eurovision 2015 vor fi supuse in aceasta seara la votul a sute de milioane de telespectatori care vor urmari in direct show-ul organizat la Viena. Iata toate piesele care se lupta pentru marele premiu. Pe cine votati? .

Castigatorul Eurovision 2015, Mans Zelmerlow, risca suspiciuni de plagiat privind piesa cu care a participat la concurs - Heros (FOTO)

Mans Zelmerlow, reprezentantul Suedia si marele castigator Eurovision 2015, ridica suspiciuni de plagiat privind piesa Heroes, cu care a obtinut un total de 365 de puncte, atat in privinta.

Eurovision 2015. Castigatorul, complet gol pe scena unui eveniment dedicat homosexualilor

Eurovision 2015. Mans Zelmerlow 28 de ani), castigatorul Eurovision 2015, a aparut gol pe scena unui eveniment din Suedia, in timp ce parodia piesa Wreking Ball, a celebrei Miley Cyrus. Pe de alta parte, Zelmerlow a fost acuzat inainte de participarea la Eurovision ca este homofob.

Castigatorul Eurovision 2015 este acuzat de plagiat: Recunoastem ca am fost inspirati de munca altora

Suedia, castigatoarea concursului, ridica suspiciuni de plagiat privind piesa Heroes, cantata de Mans Zelmerlow 28 de ani). Un fost participant la concurs a declarat ca exista asemanari intre aceasta melodie si cantecul Lovers on the sun, al lui David Guetta, dar Zelmerlow dezminte acuzatiile. Totodata, conceptul scenic al suedezului este inspirat dintr-un alt videoclip.

Eurovision 2015 finala: Mans Zelmerlow, reprezentantul Suediei, este marele castigator. Pe ce loc s-a clasat Romania

Finala Eurovision 2015. Mans Zelmerlow, reprezentantul Suediei, este marele castigator Eurovision 2015. Artistul, care a fost favoritul caselor de pariuri inca de la inceputul acestei editii, a cucerit trofeul Eurovision 2015 datorita piesei Heroes. Romania, reprezentata de trupa Voltaj, s-a clasat pe locul 15.

VIDEO EUROVISION 2015 Mans Zelmerlow (Suedia) a castigat Eurovision 2015. Am infrant! in stil romanesc / Dupa Conchita Wurst, fetele din Polonia si jocul geopolitic cu anexarea Crimeei, editia din acest an a parut usor desueta

Cantaretul suedez Mans Zelmerlow este castigatorule editiei din acest an a concursului european Eurovision, desfasurata sambata seara la Wiener Stadthalle din Viena. Reprezentantii Romaniei trupa Voltaj), care au intrat in competitie cu cantecul De la capat/ All Over Again, s-au plasat pe locul al 15-lea, cu un total de 35 de puncte. Dupa exuberanta editiei trecute, castigate de candidatul Austriei Conchita Wurst, si marcata de tensiuni geopolitice resimtite in solicitarile de sustinere facute de oficiali de la Kiev, editia din anul acesta a parut usor invechita, o revenire la Eurovisionul cu care ne-am invatat ani la rand.

Eurovision 2015 finala. Romanii din diaspora, nemultumiti de clasament: Voturile pentru Voltaj au fost blocate

Finala Eurovision 2015 l-a desemnat castigator pe reprezentantul Suediei, Mans Zelmerlow. Romania, pe de alta parte, reprezentata de trupa Voltaj, s-a clasat pe locul 15, o pozitie ce i-a determinat pe romanii din diaspora sa creada ca voturile pentru Voltaj au fost blocate. Jurnalisti, scriitori, autori de benzi desenate si oameni de rand, cu totii au avut ceva de spus despre performanta Romaniei la Eurovision 2015.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )