Libnet.ro
UNICEF

23:15

Eurovision 2015. Conchita Wurst vrea un duet cu Cezar Ouatu

Adevărul Adevărul,
Eurovision 2015. Conchita Wurst vrea un duet cu Cezar Ouatu

Cantaretul roman Cezar Ouatu ar putea urca pe scena Eurovision 2015 de la Viena impreuna cu Conchita Wurst, intr-un duet. continuă pe Adevărul

Caru' cu Vedete: Dezvaluire uimitoare a unei cantarete de la noi! E virgina si se pastreaza pentru casatorie; Surpriza la Eurovison 2015! Conchita Wurst vrea sa cante un duet cu un roman; Ce femei celebre au fost iubitele lui Johnny Depp

Drumul secret al banilor lui Gica Petrescu! Singurul mostenitor ar fi renuntat la averea marelui artist. Nerevendicati de familie, in anul in care se implineste. Ce artista romanca face cei mai multi bani din vizualizarile de pe YouTube? De ceva vreme, YouTube-ul a inceput sa fie o masina generatoare de bani pentru.

Femeia cu barba si barbatul cu rochie: Conchita Wurst, duet Cezar Ouatu la Eurovision 2015?

Conchita Wurst, cunoscut drept Femeia cu barba, vrea sa faca senzatie pe scena Eurovision 2015, dar pentru acest lucru vrea.

Conchita Wurst vrea sa cante alaturi de Cezar Ouatu la Eurovision

Fanii Eurovision au parte de o veste bomba anul acesta. Castigatoarea concursului din 2014, Conchita Wurst a anuntat ca vrea sa participe si anul acesta la competitie. insa de data aceasta, artista vrea sa.

Adevarul Live, de la ora 12.00. Totul despre Eurovision 2015, cu Liana Stanciu

Romania isi incearca norocul si la Eurovision 2015. inscrierile pentru Selectia Nationala sunt aproape de final, insa abia pe 8 martie vom afla numele reprezentantului nostru. Liana Stanciu, sefa delegatiei Romaniei la Eurovision 2015, vine la Adevarul Live de la ora 12. 00, ne va da toate detaliile despre editia din acest an si ne va vorbi despre sansele pe care le are tara noastra la marele trofeu.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )