Libnet.ro
UNICEF

20:45

Eurovision 2016: Florena, la Adevarul Live, de la ora 14.00, despre ce inseamna sa fii cea mai tanara semifinalista a Selectiei Nationale

Adevărul Adevărul,
Eurovision 2016: Florena, la Adevarul Live, de la ora 14.00, despre ce inseamna sa fii cea mai tanara semifinalista a Selectiei Nationale

Florena, unul dintre cei 12 semifinalisti ai Selectiei Nationale Eurovision 2016, va fi prezenta in studioul Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, pentru a dezvalui ce pregateste pentru show-ul live, dar si pentru a vorbi despre cum a decis sa se inscrie in concurs si de ce isi doreste sa reprezinte Romania la Stockholm. continuă pe Adevărul

Eurovision 2016: Iuliana Marciuc si Dan Manoliu dezvaluie detalii din culisele Selectiei Nationale la Adevarul Live, de la ora 13.00

Iuliana Marciuc, sefa delegatiei Romaniei la Eurovision 2016 si producatorul Selectiei Nationale, si Dan Manoliu, regizorul show-urilor din Baia Mare, vor fi prezenti in studioul Adevarul Live, de la ora 13. 00, pentru a da detalii din culisele editiei din acest an.

Trupa Hara a primit The Akademia Music Awards. Solistul Flavius Buzila, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Trupa Hara se remarca in ultima vreme mai degraba peste hotare, daca luam in calcul faptul ca trupa romaneasca a primit doua premii Akademia Music, pentru doua dintre piesele sale, Ce ti-as face si Totaya.

Eurovision 2016. Imagini cu cei 12 semifinalisti din timpul filmarilor GALERIE FOTO

Eurovision 2016. Cei 12 semifinalisti ai Selectiei Nationale Eurovision 2016 au filmat videoclipurile de promovare pentru piesele cu care spera sa ajunga in finala de la Stockholm. Televiziunea Romana a pus la dispozitia fanilor imagini din timpul filmarilor.

Eurovision 2016: Ordinea intrarii concurentilor in semifinala din Romania

Semifinalistii Selectiei Nationale Eurovision 2016 si-au cantat piesele in fata a peste 2000 de persoane, in cadrul unui eveniment organizat de Televiziunea Romana la Beraria H din Bucuresti. Cu aceasta ocazie a fost anuntata si ordinea intrarii in concurs din primul show, ce se va desfasura pe 4 martie la Baia Mare.

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, la Adevarul Live: Nu avem o confirmare a locului din care a provenit bacteria care i-a imbolnavit pe micuti

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achims Cadariu, a venit in aceasta dimineata la Adevarul Live unde a discutat atat despre bacteria care ucide bebelusii din Arges, cat si despre masurile pe care le-au luat autoritatile in acest caz si cand. De altfel, ministrul urmeaza sa mearga astazi impreuna cu premierul Ciolos la Pitesti.

LIVE, ora 11.00, dezbatere Historia: Rusia si Turcia, din nou in pragul razboiului? Ce ne invata istoria?

Dupa interventia militara a Rusiei in Siria de partea presedintelui Bashar al-Assad, Turcia isi vede periclitata siguranta nationala. Ofensiva fortelor guvernamentale de la Damasc sustinute de Moscova in Alep si ale kurzilor spre orasul Azaz ameninta liniile de aprovizonare ale rebelilor moderati cu Turcia.

Mihaela Balgradean: Copiii din Arges internati la Spitalul Marie Curie din Capitala au o evolutie buna

Starea de sanatate a celor sapte copii internati la Spitalul Marie Curie din Capitala este una buna, potrivit medicului Mihaela Balgradean, sefa sectiei de Nefrologie. Specialistul a aratat, luni, ca este posibil ca doar doi dintre copii sa ramana pe dializa. Tot luni, incepand cu ora 14. 00, ministrul Sanatatii face declaratii referitoare la starea de sanatate a micutilor.

Alina Gorghiu, la Realitatea TV, de la ora 21.00

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, vorbeste, luni seara, de la ora 21. 00, la Realitatea TV, despre desemnarea lui Ludovic Orban drept candidat al liberalilor pentru Primaria Capitalei, alegerile locale din vara, dar si despre discursul sustinut de Klaus Iohannis in Parlament.

Miting pentru sustinerea Antenei 3, de la ora 15.00, in Piata Constitutiei

Un miting organizat de Antena 3 are loc vineri, in Piata Constitutiei, intre orele 15. 00 si 18. 00, motivul iesirii in strada fiind demonstrarea faptului ca postul de televiziune se bucura de un numar mare de sustinatori. Organizatorii se asteapta sa vina aproximativ 5. 000 de oameni.

Presedintele ANAF i-a chemat la discutii pe sefii Antenelor la ora 12.00, la Ministerul Finantelor

Presedintele interimar al ANAF, Daniel Diaconescu, i-a invitat pe reprezentantii legali ai grupului Intact la discutii, care vor avea loc de la ora 12. 00 la sediul Ministerului Finantelor Publice si la care vor participa si reprezentanti ai Cancelariei premierului Dacian Ciolos, a anuntat Fiscul pe pagina sa de Facebook.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,26 seconds )