Libnet.ro
UNICEF

17:00

Eurovision 2016: Ordinea intrarii concurentilor in semifinala din Romania

Adevărul Adevărul,
Eurovision 2016: Ordinea intrarii concurentilor in semifinala din Romania

Semifinalistii Selectiei Nationale Eurovision 2016 si-au cantat piesele in fata a peste 2000 de persoane, in cadrul unui eveniment organizat de Televiziunea Romana la Beraria H din Bucuresti. Cu aceasta ocazie a fost anuntata si ordinea intrarii in concurs din primul show, ce se va desfasura pe 4 martie la Baia Mare. continuă pe Adevărul

Selectia Nationala Eurovision 2016: Artista britanica Hayley Evetts s-a retras, intra in concurs Trupa Gasca de acasa

Hayley Evetts si-a anuntat retragerea din semifinala Selectiei Nationale Eurovision Romania 2016. Artista britanica a anuntat organizatorii ca, din cauza unor probleme de sanatate, nu mai poate continua participarea in concurs. Astfel, conform regulamentului, in locul artistului retras intra una dintre rezerve, in functie de notele obtinute din partea juriului. In aceasta situatie, trupa Gasca de acasa va concura in semifinala din 4 martie 2016, de la Baia Mare, cu piesa Tu esti povestea, informeaza organizatorii.

Eurovision 2016. Artista britanica Hayley Evetts, semifinalista a Selectiei Nationale, s-a retras din concurs: care sunt motivele si cine o va inlocui

Cantareata britanica Hayley Evetts si-a anuntat retragerea din semifinala Selectiei Nationale Eurovision 2016, fiind inlocuita de trupa Gasca de acasa.

Eurovision 2016: Iuliana Marciuc si Dan Manoliu dezvaluie detalii din culisele Selectiei Nationale la Adevarul Live, de la ora 13.00

Iuliana Marciuc, sefa delegatiei Romaniei la Eurovision 2016 si producatorul Selectiei Nationale, si Dan Manoliu, regizorul show-urilor din Baia Mare, vor fi prezenti in studioul Adevarul Live, de la ora 13. 00, pentru a da detalii din culisele editiei din acest an.

Eurovision 2016: Sistemul de votare va fi complet schimbat in marea finala

Procedura de votare in finala Eurovision 2016 va fi transformata radical, aceasta fiind prima schimbare majora din anul 1975 pana acum, dupa cum a anuntat organizatorul evenimentului,Uniunea Europeana de Radio si Televiziune EBU).

Ministrul Raluca Pruna recunoaste ca un detinut nu se poate reeduca in inchisorile din Romania

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a admis vineri ca un detinut ar trebui sa fie un sfant ca sa se poata reeduca in conditiile precare existente in prezent in penitenciarele din Romania.

Sefa Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania si-a dat demisia dupa ce a lovit cu o geanta un cameraman

Directorul executiv al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania AMRCR), Delia Nica, si-a dat demisia, dupa ce a fost filmata lovind cu o geanta si jignind un activist de mediu la finalul unor discutii,.

Google va sustine noile companii de tehnologie din Romania

Companiile de tehnologie nou-infiintate din Romania vor beneficia de sustinerea Google pentru a se dezvolta la scara globala.

webPR:Orasul Predeal va gazdui primul festival de film si cultura montana din Romania

Orasul Predeal va gazdui, in perioada 4 - 6 martie, editia pilot a evenimentului ALPIN FILM FESTIVAL, primul festival international de film, carte si fotografie destinat promovarii culturii si civilizatiei montane din Romania.

Aproape toate agentiile unei banci din Romania vor fi inchise

Omul de afaceri Dorinel Umbrarescu, proprietarul Bancii Romane de Credite si Investitii BRCI), a decis inchiderea celor sase sucursale din teritoriu pana la data de 30 martie, astfel ca vor fi pastrate doar.

Un nou brand de moda, pe piata din Romania. Anuntul facut de proprietarul ZARA

Gigantul Inditex, liderul pietei locale de moda, aduce in Romania cel de-al optulea brand al grupului spaniol, Uterque, insa initial doar online, pentru ca apoi sa deschida si primele magazine fizice, potrivit.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )