Libnet.ro
UNICEF

23:15

Eurovision 2016: Membrii juriului Selectiei Nationale au fost dezvaluiti

Adevărul Adevărul,
Eurovision 2016: Membrii juriului Selectiei Nationale au fost dezvaluiti

Iuliana Marciuc, producatoarea Selectiei Nationale Eurovision 2016 si sefa delegatiei Romaniei la Stockholm, a dezvaluit numele membrilor juriului in cadrul emisiunii Prim-plan, realizata de Claudiu Lucaci la TVR 1. continuă pe Adevărul

Eurovision 2016: Show-urile Selectiei Nationale vor avea trei prezentatori

Cornel Ilie si Ioana Voicu, alaturi de Jo vor prezenta show-urile Selectiei Nationale Eurovision 2016, ce se vor desfasura la inceputul lunii martie in Baia Mare.

Eurovision 2016: Ovidiu Anton vine la Adevarul Live, de la ora 12.00

Ovidiu Anton, unul dintre cei 12 semifinalsti ai Selectiei Nationale Eurovision 2016, va fi prezent in studioul Adevarul Live, de la ora 12. 00, pentru a expune motivele pentru care isi doreste sa reprezinte Romania in concursul cantecului european, pentru a analiza industria muzicala, dar si pentru a oferi detalii despre pregatirile pentru show-urile ce se vor desfasura anul acesta la Baia Mare.

Eurovision 2016: cum ar putea arata scena de la Stockholm. Organizatorii ii invita pe fani la un tur virtual VIDEO

Eurovision 2016. Conceptul scenei Eurovision 2016 a fost dezvaluit de televiziunea SVT, proiecutl punand accent pe iluzii optice. De asemenea, designerii vor sa impementeze un perete LED cu care sa inconjoare cantaretii.

Schimbari majore la Eurovision 2016. Cum se va vota finalistul in acest an

Compozitorul Cristian Faur a fost invitat, luni, la emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars, alaturi de trupa Dream Walkers, si a vorbit despre modul in care se va vota in acest an finalistul de la.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )