Libnet.ro
UNICEF

10:30

Eurovision 2016: Ovidiu Anton vine la Adevarul Live, de la ora 12.00

Adevărul Adevărul,
Eurovision 2016: Ovidiu Anton vine la Adevarul Live, de la ora 12.00

Ovidiu Anton, unul dintre cei 12 semifinalsti ai Selectiei Nationale Eurovision 2016, va fi prezent in studioul Adevarul Live, de la ora 12. 00, pentru a expune motivele pentru care isi doreste sa reprezinte Romania in concursul cantecului european, pentru a analiza industria muzicala, dar si pentru a oferi detalii despre pregatirile pentru show-urile ce se vor desfasura anul acesta la Baia Mare. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13.00: Kelemen Hunor, despre candidatii UDMR pentru marile orase

Presedintele UDMR, Kelemen Honor, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre actuala legislatie electorala, pregatirile pentru alegerile locale din 2016 si candidatii UMMR pentru marile orase.

Adevarul LIVE, ora 14.00: Monica Macovei si Ciprian Ciucu, candidat surpriza la Primaria Bucuresti, raspund intrebarilor cititorilor

Ciprian Ciucu - candidat la primaria Capitalei sustinut de partidul M10 - si europarlamentarul Monica Macovei vin la Adevarul Live pentru a raspunde intrebarilor cititorilor cu privire la planurile de castigare a celei mai ravnite primarii din Romania.

Un film despre o familie de tigani romani stabiliti in Germania concureaza Ilegitim la Berlinale. La Adevarul Live, de la ora 14.00

Un film produs de regizorul neamt Philip Scheffner concureaza Ilegitim al lui Adrian Sitaru la sectiunea Forum in cadrul Festivalului International de Film de la Berlin. Despre povestea cu iz bollywoodian si despre familia lui Colorado Velcu, protagonistul filmului And-Ek Ghes O zi frumoasa n. r. ), la Adevarul Live de la ora 14.

Despre cele mai grave boli infectioase din Romania la ora actuala, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Doi bebelusi au murit, iar alti zece sunt internati la Spitalul Marie Curie din Capitala in urma unei infectii digestive severe. Opt persoane au murit de gripa in prima saptamana din februarie. Alte statistici, aflate mai putin in vizorul presei: pe parcursul anului 2015, 116 romani au decedat in urma infectiei cu HIV/SIDA. Despre toate acestea vorbim la Adevarul Live de la ora 15. 00 cu dr. Adrian Marinescu.

Cele mai calde vesti din culisele Berlinalei, intr-o corespondenta speciala din capitala Germaniei, la Adevarul Live, de la ora 13.00

In perioada 11-21 febrarie, la Berlin are loc cea de-a 66-a editie a Festivalului International de Film, acolo unde Romania este reprezentata la sectiunea Forum de lungmetrajul Ilegitim, regizat de Adrian Sitaru. in direct, de pe covorul rosu al Berlinalei, jurnalistul Florin Ghioca, trimisul special al ziarului Adevarul, face o analiza a participarii romanesti la unul dintre cele mai importante evenimente cinematografice ale lumii.

Eurovision 2016: cum ar putea arata scena de la Stockholm. Organizatorii ii invita pe fani la un tur virtual VIDEO

Eurovision 2016. Conceptul scenei Eurovision 2016 a fost dezvaluit de televiziunea SVT, proiecutl punand accent pe iluzii optice. De asemenea, designerii vor sa impementeze un perete LED cu care sa inconjoare cantaretii.

Eurovision 2016: Membrii juriului Selectiei Nationale au fost dezvaluiti

Iuliana Marciuc, producatoarea Selectiei Nationale Eurovision 2016 si sefa delegatiei Romaniei la Stockholm, a dezvaluit numele membrilor juriului in cadrul emisiunii Prim-plan, realizata de Claudiu Lucaci la TVR 1.

Eurovision 2016: Show-urile Selectiei Nationale vor avea trei prezentatori

Cornel Ilie si Ioana Voicu, alaturi de Jo vor prezenta show-urile Selectiei Nationale Eurovision 2016, ce se vor desfasura la inceputul lunii martie in Baia Mare.

Adevarul Live: Halep traieste periculos in Dubai. De ce poate ajunge intr-o situatie in care n-a mai fost de 652 de zile

Constanteanca de 24 de ani a avut un inceput slab de sezon in 2016, iar nota de plata poate veni dupa turneul in care va debuta maine.

Schimbari majore la Eurovision 2016. Cum se va vota finalistul in acest an

Compozitorul Cristian Faur a fost invitat, luni, la emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars, alaturi de trupa Dream Walkers, si a vorbit despre modul in care se va vota in acest an finalistul de la.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )