Libnet.ro
UNICEF

21:30

EUROVISION 2017. O fosta concurenta X Factor va reprezenta Marea Britanie

Antena3 Antena3,
EUROVISION 2017. O fosta concurenta X Factor va reprezenta Marea Britanie

Dupa ce s-a remarcat in concursul X Factor Marea Britanie, 2009, Lucie Jones a fost aleasa reprezentanta Marii Britannii la concursul Eurovision 2017. Vedeta de 25 de ani de la Cardiff a fost selectata ca. continuă pe Antena3

O fosta concurenta X Factor va reprezenta Marea Britanie la Eurovision 2017

Dupa ce s-a remarcat in concursul X Factor Marea Britanie, 2009, Lucie Jones a fost aleasa reprezentanta Marii Britannii la concursul Eurovision 2017. Vedeta de 25 de ani de la Cardiff a fost selectata ca.

Detinutii din Marea Britanie vor papusi gonflabile

Prizonierii din Marea Britanie vor papusi gonflabile,epentru ca, spun ei, numai in acest fel se va schimba comportamentul lor, potrivit dailymail. co. uk. Cel care s-a gandit la acest lucur este Jack.

CERINTA BIZARA a DETINUTILOR din Marea Britanie! Vor papusi gonflabile! Cat trebuie sa plateasca statul

Prizonierii din Marea Britanie cer oficialilor un lucru nemaiintalnit. Ei vor papusi gonflabile, fiind de parere ca astfel modul lor de a se comporta se va imbunatati,.

Iohannis: Prima tema de negociere a UE cu Marea Britanie priveste cetatenii. Ma voi implica puternic pentru romanii de acolo

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca prima tema a negocierilor ce se vor purta cu Marea Britanie, in cadrul Brexit, o reprezinta cea legata cetateni si drepturile acestora, adaugand ca se va implica foarte puternic in acest proces pentru a se asigura ca drepturile romanilor de acolo sunt respectate.

Facebook ia masuri impotriva stirilor false cu ocazia alegerilor generale din Marea Britanie

Compania Facebook a anuntat ca va lua masuri impotriva stirilor false in contextul alegerilor generale din Marea Britanie, incepand cu eliminarea a zeci de mii de profiluri false, informeaza The Guardian.

Dupa atacurile informatice in scop electoral din SUA si Franta, Marea Britanie si Germania sunt in alerta

Pirateria informatica este din ce in ce mai prezenta si mai toxica in campaniile electorale . Hillary Clinton a fost victima anul trecut, Emmanuel Macron vineri, iar acest pericol ameninta si viitoarele alegeri din Marea Britanie si Germania, in cazul in care se organizeaza un raspuns adecvat, noteaza AFP.

Turkish Airlines le ofera laptopuri pasagerilor de la clasa business, dupa interdictiile impuse de SUA si Marea Britanie

Compania Turkish Airlines a anuntat sambata ca va oferi laptopuri pasagerilor de la clasa business, dupa ce Marea Britanie si Statele Unite au interzis dispozitivele electronice de mari dimensiuni in cabina la cursele din unele tari arabe, relateaza Bloomberg.

Turkish Airlines le ofera laptopuri pasagerilor de la clasa business, dupa interdictiile impuse de SUA si Marea Britanie

Compania Turkish Airlines a anuntat sambata ca va oferi laptopuri pasagerilor de la clasa business, dupa ce Marea Britanie si Statele Unite au interzis dispozitivele electronice de mari dimensiuni in cabina la cursele din unele tari arabe, relateaza Bloomberg, citat de News. ro.

Oficiali germani propun ca Marea Britanie sa primeasca acces pe piata unica a UE in schimbul unei taxe

Oficiali din Guvernul german au propus acordarea de acces pe piata unica a UE pentru Marea Britanie, in schimbul unei taxe, arata un raport al Ministerului de Finante de la Berlin citat sambata de revista Focus, relateaza Reuters.

Ilinca si Alex Florea au stralucit pe covorul rosu, la ceremonia de deschidere Eurovision 2017: romanii s-au clasat in top 10 cele mai apreciate tinute FOTO

Reprezentantii celor 42 de tari participante la Eurovision 2017 au defilat duminica pe covorul rosu, in cadrul ceremoniei oficiale de deschidere. Tinutele de gala purtate de Ilinca si Alex Florea, reprezentantii Romaniei, s-au clasat in top 10 cele mai apreciate aparitii de pe covorul rosu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )