Libnet.ro
UNICEF

17:45

CERINTA BIZARA a DETINUTILOR din Marea Britanie! Vor papusi gonflabile! Cat trebuie sa plateasca statul

B1 B1,
CERINTA BIZARA a DETINUTILOR din Marea Britanie! Vor papusi gonflabile! Cat trebuie sa plateasca statul

Prizonierii din Marea Britanie cer oficialilor un lucru nemaiintalnit. Ei vor papusi gonflabile, fiind de parere ca astfel modul lor de a se comporta se va imbunatati,. continuă pe B1

Detinutii din Marea Britanie vor papusi gonflabile

Prizonierii din Marea Britanie vor papusi gonflabile,epentru ca, spun ei, numai in acest fel se va schimba comportamentul lor, potrivit dailymail. co. uk. Cel care s-a gandit la acest lucur este Jack.

Efectele Brexitului: Cele mai mari 12 banci din Mare Britanie vor sa-si mute operatiunile in UE

Principalele banci internationale active din Marea britanie intentioneaza sa mute in urmatorii ani, aproximativ 9000 de locuri de munca in statele membre ale UE in contextul iesirii Marii.

Bancile vor sa transfere 9.000 de posturi din Marea Britanie

Marile banci din intreaga lume, cu operatiuni la Londra, intentioneaza sa transfere aproximativ 9. 000 de locuri de munca pe vechiul continent in urmatorii doi ani, sustine Reuters, pe baza comunicatelor oficiale si informatiilor furnizate de mai multe surse.

Facebook ia masuri impotriva stirilor false cu ocazia alegerilor generale din Marea Britanie

Compania Facebook a anuntat ca va lua masuri impotriva stirilor false in contextul alegerilor generale din Marea Britanie, incepand cu eliminarea a zeci de mii de profiluri false, informeaza The Guardian.

Elisabeta a II-a, vazuta la volanul Jaguarului ei. Regina de 91 de ani este singura persoana din Marea Britanie ce poate conduce fara permis

In ciuda retragerii din viata publica a sotului ei, Reginei Angliei inca ii place sa iasa in lume, ea conducand singura masina la intoarcerea de la biserica, scrie Telegraph.

Dupa atacurile informatice in scop electoral din SUA si Franta, Marea Britanie si Germania sunt in alerta

Pirateria informatica este din ce in ce mai prezenta si mai toxica in campaniile electorale . Hillary Clinton a fost victima anul trecut, Emmanuel Macron vineri, iar acest pericol ameninta si viitoarele alegeri din Marea Britanie si Germania, in cazul in care se organizeaza un raspuns adecvat, noteaza AFP.

Iohannis: Prima tema de negociere a UE cu Marea Britanie priveste cetatenii. Ma voi implica puternic pentru romanii de acolo

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca prima tema a negocierilor ce se vor purta cu Marea Britanie, in cadrul Brexit, o reprezinta cea legata cetateni si drepturile acestora, adaugand ca se va implica foarte puternic in acest proces pentru a se asigura ca drepturile romanilor de acolo sunt respectate.

O fosta concurenta X Factor va reprezenta Marea Britanie la Eurovision 2017

Dupa ce s-a remarcat in concursul X Factor Marea Britanie, 2009, Lucie Jones a fost aleasa reprezentanta Marii Britannii la concursul Eurovision 2017. Vedeta de 25 de ani de la Cardiff a fost selectata ca.

EUROVISION 2017. O fosta concurenta X Factor va reprezenta Marea Britanie

Dupa ce s-a remarcat in concursul X Factor Marea Britanie, 2009, Lucie Jones a fost aleasa reprezentanta Marii Britannii la concursul Eurovision 2017. Vedeta de 25 de ani de la Cardiff a fost selectata ca.

Turkish Airlines le ofera laptopuri pasagerilor de la clasa business, dupa interdictiile impuse de SUA si Marea Britanie

Compania Turkish Airlines a anuntat sambata ca va oferi laptopuri pasagerilor de la clasa business, dupa ce Marea Britanie si Statele Unite au interzis dispozitivele electronice de mari dimensiuni in cabina la cursele din unele tari arabe, relateaza Bloomberg.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )