Libnet.ro
UNICEF

01:05

EUROVISION 2017. Reprezentatii tarii noastre au plecat spre Kiev. Ce obiectiv are ROMANIA

Antena3 Antena3,
EUROVISION 2017. Reprezentatii tarii noastre au plecat spre Kiev. Ce obiectiv are ROMANIA

Reprezentantii Romaniei la Eurovision 2017 - Alex Florea si Ilinca Bancila, au plecat luni spre Kiev, unde va avea loc concursul cantecului European, sefa delegatiei romane, Iulia. continuă pe Antena3

Reprezentantii Romaniei laEurovision 2017au plecat spre Kiev: Am putine emotii, pentru ca am probleme cu gatul

Reprezentantii Romaniei la Eurovision 2017, Ilinca Bacila si Alex Florea, pleaca in acesta dupa-amiaza spre Kiev, alaturi de o parte a delegatiei tarii noastre, urmand sa aiba prima repetitie pe scena competitiei marti.

VIDEO Eurovision 2017. Republica Moldova, primele repetitii la Kiev inainte de marele show

Sunstroke Project a urcat luni, 1 mai, pe scena de la Kiev, Ucraina, pentru prima repetitie inainte de concursul Eurovision 2017. Reprezentantii Republicii Moldova vor interpreta piesa Hey Mamma in data de 9 mai, in prima semifinala a concursului Eurovision Song Contest 2017.

Ce loc ocupa Ilinca in topul celor mai frumoase concurente de la Eurovision 2017: romanca a ajuns in finala Next Top Model alaturi de alte 13 fete FOTO

Ilinca Bacila, care va reprezenta alaturi de Alex Florea Romania la Eurovision 2017, s-a clasat pe podium in urma semifinalelor pentru Next Top Model Eurovision 2017, obtinand peste o mie de voturi din partea fanilor concursului.

Eurovision 2017: cine sunt cei 5 artisti care formeaza juriul de experti din Romania si care vor evalua prestatiile concurentilor in semifinale si in finala

TVR a ales artistii care alcatuiesc juriului de experti din Romania la Eurovision 2017 si care isi vor exprima voturile in cele doua semifinale si in finala pentru toti participantii din concurs, cu exceptia reprezentantilor Romaniei.

Reprezentantii Romaniei la Eurovision, Ilinca si Alex Florea, au plecat la Kiev, unde se va tine marea finala (FOTO)

Reprezentantii Romaniei la Eurovision, Ilinca si Alex Florea, alaturi de echipa lor au plecat luni catre Kiev, acolo unde va avea loc marea finala a concursului. Cei doi cantareti si-au luat.

Trump a sarbatorit 100 de zile de mandat departe de Casa Alba, la un miting in stil electoral: Facem treaba in fiecare zi pentru maretii cetateni ai tarii noastre. Vom construi zidul, oameni buni, nu va faceti griji

Donald Trump a preferat sa plece din Casa Alba pentru a sarbatori incheierea primelor 100 de zile ca presedinte al SUA cu suporterii sai la un miting in stilul celor din campania electorala, el laudandu-si realizarile de pana acum si atacandu-si criticii, scrie Reuters.

Actiuni de defaimare la adresa Romaniei: Vor sa prezinte o istorie falsa asupra tarii noastre

Guvernul maghiar ar fi creat un departament de propaganda impotriva Romaniei. Aceasta informatie a fost data de catre rectorul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. El atrage atentia ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )