Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ce loc ocupa Ilinca in topul celor mai frumoase concurente de la Eurovision 2017: romanca a ajuns in finala Next Top Model alaturi de alte 13 fete FOTO

Adevărul Adevărul,
Ce loc ocupa Ilinca in topul celor mai frumoase concurente de la Eurovision 2017: romanca a ajuns in finala Next Top Model alaturi de alte 13 fete FOTO

Ilinca Bacila, care va reprezenta alaturi de Alex Florea Romania la Eurovision 2017, s-a clasat pe podium in urma semifinalelor pentru Next Top Model Eurovision 2017, obtinand peste o mie de voturi din partea fanilor concursului. continuă pe Adevărul

Topul celor mai MARI salarii din Romania in 2016. Cele mai banoase domenii

In topul celor mai mari salarii din tara, in 2016 figureaza directori de companii de consultanta, bancheri si fotbalisti. Pe primul loc in top se afla un roman care, anul trecut, a ici.

Topul celor mai mari salarii din tara in 2016. Cele mai banoase domenii

Pe primul loc in top se afla un roman care, anul trecut, a incasat 173. 000 de lei pe luna. Acesta este directorul general al unei companii de consultanta in afaceri, potrivit tvr. ro. In topul celor mai mari salarii din tara, in 2016 figureaza directori de companii de consultanta, bancheri si fotbalisti.

Un local din Cluj, in topul celor mai bune si secrete baruri din lume FOTO

Un local din Cluj este pe podium intr-un top sapte al celor mai bune si secrete baruri din lume intocmit de popularul site boredpanda. com.

Topul celor mai cumparate masini din Romania. Ce autoturisme prefera romanii (FOTO)

Romanii si-au schimbat preferintele privind masinile noi pe care le achizitioneaza, potrivit clasamentului facut de Directia de inmatriculare Vehicule din MAI. Astfel, masinile preferate pentru.

Pep Guardiola, ales cel mai bun antrenor din lume. Ce loc ocupa Mircea Lucescu

Intr-un clasament realizat de cotidianul francez L'Equipe, Pep Guardiola a fost ales cel mai bun antrenor in activitate din lume, potrivit Agerpres. Cea mai buna perioada pentru Guardiola a.

Federatia de Alpinism, despre tragedia din Masivul Retezat, in care doi copii si-au pierdut viata: Accidentele pot aparea chiar si in cazul celor mai experimentati practicanti

Chiar si cei mai experimentati alpinisti pot pica victimele accidentelor din zna montana, se arata intr-un comunicat comun de presa al Federatiei Romane de Alpinism si Escalada FRAE), al Asociatiilor Profesionale de Ghizi Montani AGMR si SGLM), al Clubului Alpin Roman CAR) si al Clubului Sportiv Vertical Sport. Precizarea vine dupa ce doi copii alpinisti au murit, sambata dupa-amiaza, intr-o avalansa in Masivul Retezat.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,292 seconds )