Libnet.ro
UNICEF

08:45

Eurovision 2018. Anuntul trupei The Humans cu putin timp inainte de semifinala Eurovision

Antena3 Antena3,
Eurovision 2018. Anuntul trupei The Humans cu putin timp inainte de semifinala Eurovision

Eurovision 2018. Reprezentantii Romaniei la Eurovision, membrii trupei The Humans, vor celebra 100 de ani de la Marea Unire pe scena concursului, intr-un mod cu totul special, a anuntat solista formatiei,. continuă pe Antena3

Eurovision 2018. Anuntul facut de trupa The Humans cu putin timp inainte de semifinala Eurovision

Eurovision 2018. Reprezentantii Romaniei la Eurovision, membrii trupei The Humans, vor celebra 100 de ani de la Marea Unire pe scena concursului, intr-un mod cu totul special, a anuntat solista formatiei,.

Eurovision 2018: Cine este Cristina Caramarcu, solista trupei The Humans care reprezinta Romania

Cristina Caramarcu este solista trupei The Humans care reprezinta Romania la Eurovision 2018. Aceasta este originara din Tecuci si provine dintr-o familie in care muzica s-a mancat pe paine, tatal ei fiind, la.

Eurovision 2018. Ce a patit solista trupei The Humans, reprezentanta Romaniei, cu doar cateva zile inainte de semifinala (FOTO)

Eurovision 2018. Cu doar cateva zile inainte de cea de-a doua semifinala a showului Eurovision, atunci cand vor urca pe scena, solista trupei The Humans, reprezentanta Romaniei, a avut parte de o surpriza.

Cristina, solista The Humans, ceruta in casatorie la ceremonia de deschidere Eurovision 2018: Sunt coplesita. Romanii au stralucit pe covorul albastru

Cristina Caramarcu, solista trupei The Humans, care ne reprezinta la Eurovision 2018, a fost ceruta in casatorie chiar la ceremonia de deschidere a evenimentului.

EUROVISION 2018. Prima semifinala. Cine sunt marii favoriti la editia din acest an de la Eurovision

EUROVISION 2018 in total 19 tari, printre care Irlanda si Israel - marea favorita de anul acesta - isi disputa marti prima semifinala din cadrul concursului de interpretare EUROVISION 2018, relateaza luni.

EUROVISION 2018. Prima semifinala. Cine sunt marii favoriti la editia din acest an a Eurovision

EUROVISION 2018 in total 19 tari, printre care Irlanda si Israel - marea favorita de anul acesta - isi disputa marti prima semifinala din cadrul concursului de interpretare EUROVISION 2018, relateaza luni.

Eurovision 2018. Pe cine mizeaza casele de pariuri pentru castigarea trofeului. Vesti proaste pentru reprezentantii tarii noastre

Eurovision 2018. Se apropie concursul Eurovision din acest an, iar fanii isi voteaza favoritii. Este o paine de mancat si pentru casele de pariuri, care au stabilit cotele pe care le are fiecare tara la.

Eurovision 2018. Showul debuteaza marti seara, la Lisabona. Romania va fi reprezentata de trupa The Humans

Eurovision Song Contest 2018, editia a 63-a, debuteaza marti seara, la Lisabona. Marti seara, artisti din 19 tari vor urca pe scena de la Altice Arena din Lisabona, in prima semifinala a concursului:.

Solista trupei care reprezinta Romania la Eurovision a fost ceruta in casatorie la ceremonia de deschidere

Cristina Caramarcu, solista trupei The Humans, care reprezinta Romania la Eurovision 2018, a fost ceruta in casatorie, duminica seara, la ceremonia de deschidere a evenimentului. Momentul serii a avut loc in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )