Libnet.ro
UNICEF

20:15

Eurovision. Conchita Wurst - Austria - castiga trofeul. Romania, locul 12

România Liberă România Liberă,
Eurovision. Conchita Wurst - Austria - castiga trofeul. Romania, locul 12

26 de tari participa, sambata seara, la finala Eurovision. Reprezentantii celor 26 de tari canta in urmatoarea ordine: Ucraina, Belarus, Azerbaidjan, Islanda, Norvegia, Romania, Armenia, Muntenegru, Polonia, Grecia, Austria, Germania, Suedia, Franta, Rusia, Italia, Slovenia, Finlanda, Spania, Elvetia, Ungaria, Malta, Danemarca, Olanda, San Marino si Marea Britanie. continuă pe România Liberă

VIDEO Cum a ajuns Conchita Wurst (Austria) al doilea transsexual care castiga Eurovision

Eurovision 2014 a fost castigat de Conchita Wurst, un transsexual austriac pe numele real Thomas Tom Neuwirth, in varsta de 26 de ani. Dar nu este o premiera: in 1998, un alt transsexual, Dana International Israel) a castigat acelasi concurs. Cum a ajuns Conchita Wurst, barbatul cu barba, sutien fals si haine feminine, sa castige concursul de anul acesta?.

VIDEO Transsexualul Conchita Wurst (Austria) a castigat Eurovision 2014. Romania a terminat pe locul 12, Rusia a fost huiduta copios la Copenhaga

Transsexualul Conchita Wurst din Austria, poreclita) femeia cu barba, a castigat trofeul Eurovision 2014, cu melodia Rise like a Phoenix. Reprezentantii Romaniei, Paula Seling si Ovi, s-au clasat pe locul al 12-lea in finala Eurovision. Romania a primit cele mai multe puncte de la Moldova 12 - maximum de puncte care se poate acorda), 8 puncte de la Israel, 6 de la Azerbaidjan, cate 5 de la Italia si Belgia si cate 4 de la Norvegia si Macedonia. Rusia a fost huiduita copios de mai multe ori in timpul anuntarii rezultatelor votului. Editia din acest an a fost marcata de conflictul dintre Rusia si Ucraina. Eurovision este oricum un concurs in care componenta politica s-a dovedit esentiala in stabilirea castigatorilor, tarile impartindu-si deseori voturile in functie de vecinatate sau apartenenta la aceeasi limba.

Reprezentantul Austriei, transsexualul Conchita Wurst, este castigatorul Eurovision 2014. Romania s-a clasat pe locul al 12-lea

Transsexualul Conchita Wurst din Austria este castigatorul editiei din 2014 al concursului Eurovision, dupa ce a obtinut 290 de puncte cu piesa Rise like a Phoenix. Reprezentantii Romaniei, Paula Seling si.

Va castiga Conchita Wurst Eurovisionul? Piesa ei are peste 3 milioane de vizualizari pe YouTube!

In aceasta seara se va desfasura a doua semifinala a concursului Eurovision, iar Austria mizeaza pe Conchita Wurst pentru a castiga un bilet in finala de sambata. Mai mult, Conchita este cotata cu sanse foarte mari sa castige concursului intrucat piesa ei Rise like a Phoenix se bucura de cea mai mare popularitate pe YouTube. Are peste 3 milioane de vizualizari pana in prezent.

SURPRIZA TOTALA! Austria a castigat Eurovision 2014 prin Conchita Wurst. Unde s-a clasat Romania?!

Austria a castigat concursul Eurovision 2014 prin Conchita Wurst, care a cantat piesa Rise Like a Phoenix. Dupa o lupta.

VIDEO Eurovision: Conchita Wurst, din Austria, este marea castigatoare. Romanias-a clasat pe locul al 12-lea

Conchita Wurst, reprezentanta Austriei, este marea castigatoare a celei de-a 59-a editii a competitiei muzicale Eurovision. Travestitul, care in ultimele zile a impartit publicul concursului in doua tabere, a ajuns la sufletele telespectatorilor cu piesa Rise Like A Phoenix. Paula siOvi, reprezentantii Romaniei, s-au clasat pe locul al 12-lea.

VIDEO Cine este Conchita Wurst, femeia cu barba care a castigat Eurovision 2014

Are 26 de ani, o cheama Thomas Tom Neuwirth, iar Conchita Wurst carnat, trad. din germana) e numele sau de scena. S-a nascut in Austria si se recomanda drept cantareata si model, iar din 10 mai a devenit cunoscuta in toata Europa dupa ce a castigat Eurovision 2014.

Reprezentantul Austriei, transsexualul Conchita Wurst, este castigatorul Eurovision 2014

Transsexualul Conchita Wurst din Austria este castigatorul editiei din 2014 a concursului Eurovision, dupa ce a obtinut a obtinut 290 de puncte cu piesa Rise like a Phoenix. Reprezentantii Romaniei, Paula.

Conchita Wurst, urmatoarea Bond Girl? Iata ce declara castigatoarea Eurovision!

Conchita Wurst a castigat concursul Eurovision cu 290 de puncte obtinute de la 37 de tari care si-au exprimat voturile in finala, iar editia urmatoare a competitiei cantecului european va fi organizata astfel la Viena. Austria a mai castigat concursul o singura data, in 1966.

5 momente impresionante din a doua semifinala Eurovision 2014: vocea de aur a transsexualului Conchita Wurst si miscarile lascive ale polonezelor

Cea de-a doua semifinala a concursului Eurovision, in care a concurat si echipa Romaniei, a avut de oferit mai multe momente impresionante si clipe de uimire. De la transsexualul Conchita Wurst, la miscarile lascive ale reprezentatelor Poloniei, toate cu completat un spectacol unic.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )