Libnet.ro
UNICEF

17:15

VIDEO Eurovision: Conchita Wurst, din Austria, este marea castigatoare. Romanias-a clasat pe locul al 12-lea

Adevărul Adevărul,
VIDEO Eurovision: Conchita Wurst, din Austria, este marea castigatoare. Romanias-a clasat pe locul al 12-lea

Conchita Wurst, reprezentanta Austriei, este marea castigatoare a celei de-a 59-a editii a competitiei muzicale Eurovision. Travestitul, care in ultimele zile a impartit publicul concursului in doua tabere, a ajuns la sufletele telespectatorilor cu piesa Rise Like A Phoenix. Paula siOvi, reprezentantii Romaniei, s-au clasat pe locul al 12-lea. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Conchita Wurst, femeia cu barba ce a reprezentat Austria, este marea castigatoare Eurovision 2014

Conchita Wurst, reprezentanta Austriei, este marea castigatoarea a celei de-a 59-a editii a competitiei muzicale Eurovision. Travestitul, care in ultimele zile a impartit publicul concursului in doua tabere, a ajuns la sufletele telespectatorilor cu piesa Rise Like A Phoenix. Reprezentantii Romaniei, Paula Seling si Ovi, s-au clasat pe pozitia 12, cu 72 de puncte.

Finala Eurovision 2014: Conchita Wurst, femeia cu barba ce a reprezentat Austria, este marea castigatoare

Conchita Wurst, reprezentanta Austriei, este marea castigatoarea a celei de-a 59-a editii a competitiei muzicale Eurovision. Travestitul, care in ultimele zile a impartit publicul concursului in doua tabere, a ajuns la sufletele telespectatorilor cu piesa Rise Like A Phoenix. Reprezentantii Romaniei, Paula Seling si Ovi, s-au clasat pe pozitia 12, cu 72 de puncte.

VIDEO Transsexualul Conchita Wurst (Austria) a castigat Eurovision 2014. Romania a terminat pe locul 12, Rusia a fost huiduta copios la Copenhaga

Transsexualul Conchita Wurst din Austria, poreclita) femeia cu barba, a castigat trofeul Eurovision 2014, cu melodia Rise like a Phoenix. Reprezentantii Romaniei, Paula Seling si Ovi, s-au clasat pe locul al 12-lea in finala Eurovision. Romania a primit cele mai multe puncte de la Moldova 12 - maximum de puncte care se poate acorda), 8 puncte de la Israel, 6 de la Azerbaidjan, cate 5 de la Italia si Belgia si cate 4 de la Norvegia si Macedonia. Rusia a fost huiduita copios de mai multe ori in timpul anuntarii rezultatelor votului. Editia din acest an a fost marcata de conflictul dintre Rusia si Ucraina. Eurovision este oricum un concurs in care componenta politica s-a dovedit esentiala in stabilirea castigatorilor, tarile impartindu-si deseori voturile in functie de vecinatate sau apartenenta la aceeasi limba.

Intalnirea Dacia Clasic are loc la Brasov, sambata, 10 mai. Vin masini din Austria si Marea Britanie

O masina vine din Austria pe roti, iar o piesa rara ajunge din Marea Britanie, pe platforma, la intalnirea Dacia Clasic care va avea loc sambata, 10 mai, la Brasov. In total circa 50 de automobile istorice marca Dacia, si cateva Renault vor participa la reuniunea anuala Dacia Clasic. Evenimentul marcheaza 45 de ani de la construirea primei Dacia 1300, astfel ca atentia va fi concentrata pe acest model, insa vor veni si proprietari cu automobile Dacia 1100. Acest eveniment al pasionatilor vine la doar cateva zile dupa ce Dacia a produs autovehiculul cu numarul cinci milioane la Mioveni.

Va castiga Conchita Wurst Eurovisionul? Piesa ei are peste 3 milioane de vizualizari pe YouTube!

In aceasta seara se va desfasura a doua semifinala a concursului Eurovision, iar Austria mizeaza pe Conchita Wurst pentru a castiga un bilet in finala de sambata. Mai mult, Conchita este cotata cu sanse foarte mari sa castige concursului intrucat piesa ei Rise like a Phoenix se bucura de cea mai mare popularitate pe YouTube. Are peste 3 milioane de vizualizari pana in prezent.

5 momente impresionante din a doua semifinala Eurovision 2014: vocea de aur a transsexualului Conchita Wurst si miscarile lascive ale polonezelor

Cea de-a doua semifinala a concursului Eurovision, in care a concurat si echipa Romaniei, a avut de oferit mai multe momente impresionante si clipe de uimire. De la transsexualul Conchita Wurst, la miscarile lascive ale reprezentatelor Poloniei, toate cu completat un spectacol unic.

Cum arata cantareata cu barba de la Eurovision in realitate!

Conchita Wurst, cantareata cu barba din Austria care face furori la Eurovision, multi sustinand ca are foarte mari sanse sa castige concursul, este in realitate barbat, el intrand in acest rol de travesti pentru a se detasa si mai mult de concurenta. Iata cine este el in realitate.

VIDEO Eurovision 2014: Romania intra joi in a doua semifinala a concursului

Reprezentantii Romaniei, Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu Ovi), vor concura in cea de-a doua semifinala a Eurovision Song Contest 2014, joi, cu piesa Miracle. In semifinala din 8 mai, Romania va intra in concurs pe pozitia 15, dupa Malta, Israel, Norvegia, Georgia, Polonia, Austria, Lituania, Finlanda, Irlanda, Belarus, Macedonia, Elvetia, Grecia si Slovenia.

VIDEO Eurovision 2014, editia cu cea mai mare incarcatura politica. Reprezentantele Rusiei au fost huiduite la Copenhaga

Eurovision 2014 a carui finala va avea loc simbata la Copenhaga) e vazut unanim de public drept editia cu cea mai mare incarcatura politica din ultimii ani, dupa ce Rusia a anexat Crimeea si intretine revoltele din Ucraina. Sentimentele anti-ruse au iesit la iveala inca din timpul calificarilor: formatia care reprezinta Rusia a fost fluierata copios de publicul danez atunci cind prezentatorii au anuntat ca s-a calificat in finala mare. Eurovision este un concurs muzical in care voturile publicului se impart pe criterii de afinitate culturala, Rusia beneficiind mereu de voturile tarilor vecine. La finala din 2014 e de asteptat o tensiune mult mai mare fata de editiile precedente, dat fiind contextul geopolitic. UPDATE Purtator de cuvant al Eurovision: Daca operatorii de telefonie mobila din Ucraina vor sa blocheze traficul din Crimeea sau daca operatorii rusi vor decide sa isi faca serviciile disponibile in Crimeea, voturile se vor numara in favoarea Rusiei. ) Continuam sa monitorizam situatia, noteaza The Wall Street Journal.

VIDEO EUROVISION 2014, semifinala 1: Olanda, Rusia si Ucraina - printre tarile calificate in finala de la Copenhaga

Muntenegru, Ungaria, Rusia, Armenia, Azerbaidjan, San Marino, Ucraina, Suedia, Olanda si Islanda sunt cele 10 tari calificate in finala Eurovision Song Contest 2014, care va avea loc sambata, dupa ce au trecut, marti, de semifinala 1 care s-a desfasurat pe scena BW Hallerna din Copenhaga, anunta Mediafax.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )