Libnet.ro
UNICEF

10:45

Eva Herzigova, unul dintre cele mai cunoscute modele din lume, infectata cu SARS-CoV-2

Adevărul Adevărul,
Eva Herzigova, unul dintre cele mai cunoscute modele din lume, infectata cu SARS-CoV-2

Eva Herzigova, in varsta de 47 de ani, unul dintre cele mai cunoscute modele din lume, a anuntat joi seara pe Instagram ca a fost infectata cu SARS-CoV-2. continuă pe Adevărul

Adidas ia in calcul vanzarea uneia dintre cele mai cunoscute marci, rivala a Nike

Producatorul german de articole sportive Adidas a anuntat luni ca analizeaza optiunile strategice pentru vanzarea unuia dintre brandurile sale, la doar 15 ani de cand l-a cumparat pentru a putea concura Nike, transmite Reuters, citat de news. ro.

Una dintre cele mai atroce crime ale mafiei italiene revine in actualitate

Autoritatile italiene au anuntat vineri rearestarea unui mafiot implicat intr-unul din cele mai atroce acte de violenta ale mafiei - rapirea unui copil de 12 ani care a fost apoi ucis si dizolvat in acid, transmite dpa.

Olanda va stabili una dintre cele mai dure izolari din Europa pana de Craciun

Olanda va intra intr-o izolare dura in aceasta saptamana, deoarece se asteapta ca premierul Mark Rut.

FOTO Poate lasa oricand handbalul pentru o cariera de fotomodel - Portarita sexy, campioana mondiala cu Olanda

Tess Wester este una dintre cele mai bune portarite de handbal din lume, reusind anul trecut sa castige alaturi de nationala Olandei titlul mondial la turneul final de la Kumamoto. in varsta de 27 de ani, Tess isi poate gasi cu usurinta un loc de munca si in industria fotomodelelor, ea fiind una dintre cele mai sexy sportive in activitate.

Unul dintre cei mai mari sociologi romani, rapus de COVID-19

Vicepresedinte al Asociatiei Romane de Sociologie, fost deputat intre 1990 si 1992 si unul dintre cei mai apreciati sociologi romani, profesorul Cornel Constantinescu s-a stins din viata joi 17 decembrie, dupa ce a fost depistat pozitiv cu SARS-CoV-2.

Cele mai toxice 10 alimente din lume. Toti romanii trebuie sa se fereasca de numarul 5

Unele alimente sunt un pericol pentru sanatate, iar efectele lor secundare sunt foarte grave. Chiar si asa, ele sunt gatite si comandate in restaurante. Cele mai toxice 10 alimente din lume Business Insider a compilat 21 de alimente dintre cele mai periculoase pentru sanatate, iar zece dintre ele le-am notat si noi. Iata care sunt: .

Cele mai tari reality show-uri ale tuturor timpurilor

Programe de televiziune in care oameniiobisnuiti sau vedete sunt filmati continuu, un format tv conceput pentru a fi mai degraba distractiv decat informativ. Iata cateva dintre cele mai tari reality show-uri ale tuturor timpurilor.

Cele mai frumoase vitrine de Craciun ale marilor magazine de brand

La fel ca in fiecare an, unele dintre cele mai exclusiviste magaizine de brand din lume s-au transformat in locatii de poveste gratie modului spectaculos in care si-au impodobit vitrinele de Craciun.

Cele mai frumoase inele de logodna cu smaralde

Anul 2021 vine in vietile noastre ca un nou inceput. Logodna este si ea, la randul ei, un inceput frumos al unei vieti in doi. Inelul de logodna va vi purtat o viata, astfel ca el trebuie sa fie unul cu totul special. Iata aici cele mai frumoase inele de logodna cu smaralde.

Finala iUmor se cunosc toti participantii. Iata cine are cele mai mari sanse sa castige marele premiu

Finala iUmor, sezonul noua, de pe Antena1, se apropie. in finala au ajuns 13 concurenti, votati de juratii care au decis, dupa lungi auditii si dupa semifinale, cine va merge mai departe. Iata cine sunt concurentii din finala iUmor, potrivit site-ului a1. ro. Finala iUmor care dintre cei 13 participanti are cele mai mai sanse .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )