Libnet.ro
UNICEF

17:00

Evadare in cea mai insorita tara din Europa, cu care vei intra pentru totdeauna intr-o relatie de calatorie

Adevărul Adevărul,
Evadare in cea mai insorita tara din Europa, cu care vei intra pentru totdeauna intr-o relatie de calatorie

Dependenti de calatorii? Mihai Neicu, proprietarul companiei de paza si securitate Nei Holding, va recomanda o vacanta in cea mai insorita destinatie din lume. continuă pe Adevărul

Evadare in cea mai insorita tara din Europa, cu care vei intra pentru totdeauna intr-o relatie de calatorie

Dependenti de calatorii? Mihai Neicu, proprietarul companiei de paza si securitate Nei Holding, va recomanda o vacanta in cea mai insorita destinatie din lume. Vorbim despre Spania, unde soarele straluceste pe cer 300 de zile pe an si care va poate.

Radu Tudor: Disparitia lui Dorin Cocos, cea mai grava chestiune din mandatul lui Traian Basescu

Disparitia lui Dorin Cocos din Romania reprezinta cea mai grava chestiune din mandatul lui Traian Basescu, considera jurnalistul Radu Tudor, care a facut aceasta afirmatie in cadrul emisiunii La ordinea.

Toamna se numara inovatiile. Apple a lansat cea mai SUBTIRE tableta din lume. Iata cum arata

Toamna se numara inovatiile la Apple! Aseara, producatorul american a lansat cea mai subtire tableta din lume, iPad Air 2, dar si ecranul cu cea mai mare rezolutie din lume, de 5K, ce are cu 67 la suta mai.

Cea mai mare inchisoare din lume se va deschide in Rusia in 2016

Un nou centru de detentie, cunoscut sub numele de Kresty-2, care va fi cel mai mare din lume, se va deschide cel mai devreme in 2016 in suburbiile orasului Sankt Petersburg, a anuntat directorul serviciilor de detentie ruse, Gennady Korniyenko.

Jurnal de Campanie: Dubi citeste Adevarul si Macovei face cea mai ciudata poza din campania electorala

Duminica asta am descoperit ca motanul Monicai Macovei e fan Adevarul, iar candidatul comunistilor are o echipa care invata pe brate Photoshop-ul. Nu raspundem pentru fabricile de confectii vizitate de Tariceanu.

Alegeri prezidentiale 2014. Dubi citeste Adevarul si Macovei face cea mai ciudata poza din campania electorala

Duminica asta am descoperit ca motanul Monicai Macovei e fan Adevarul, iar candidatul comunistilor are o echipa care invata pe brate Photoshop-ul. Nu raspundem pentru fabricile de confectii vizitate de Tariceanu.

Cea mai mare fabrica de caramizi refractare din Europa de Est a ajuns o gramada de moloz. Falimentul Resial Alba Iulia

Cea mai importanta fabrica de caramizi refractare din tara si una dintre cele mai mari din Europa inainte de anii `90, Resial, fosta Refractara din Alba Iulia este pusa la pamant si vanduta pe bucati. Lichidatorul judiciar cauta investitori interesati sa preia terenul de aproximativ 17 hectare, liber de constructii, dar si statia de betoane si sediul administrativ.

Cea mai buna tableta pentru GPS companionul perfect pentru drumuri lungi

Lumea a inceput sa renunte la sistemele GPS dedicate in favoarea tabletelor. Totusi, cum te asiguri ca ai ales cea mai buna tableta pentru GPS? Playtech te ajuta cu sase propuneri. Cea mai buna tableta pentru GPS este una care il ajuta pe sofer sa ajunga cat mai usor la destinatie, care are acces la internet, o autonomie decenta si, preferabil, un ecran care sa poata face fata razelor puternice ale soarelui. Cea mai buna tableta pentru GPS este portabila [].

FOTO Cea mai moderna sectie de Neonatologie Patologica din sud-estul Romaniei va fi data in folosinta la inceputul saptamanii viitoare la Galati

Incepand de luni, la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Sfantul Ioan din Galati, va fi data in folosinta Sectia de Neonatologie Patologica, cea mai moderna de altfel din regiunea de sud-est a Romaniei. Este vorba despre o investitie ce depaseste suma de 1,3 milioane de euro si care se ridica la cele mai inalte standarde europene. Aici vor putea fi tratati nou-nascutii cu malformatii si alte afectiuni grave.

Google Nexus 9 e cea mai performanta tableta

Nexus 9 e cea mai noua tableta de la Google si un test arata acum ca va fi si cea mai puternica de pe piata. Nexus 9 este modelul unei categorii intermediare pentru Google. Renunta la cei 7 inci de pe Nexus 7 si trece putin sub cei 10 inci de pe Nexus 10. Totusi, Nexus 9 are un procesor foarte bun in interior, unul care a reusit sa se apropieintr-un test chiar si de un Mac Pro. Computerul Apple [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )