Libnet.ro
UNICEF

22:31

Precizari importante pentru elevii care sustin Evaluarea Nationala si Bacalaureatul

România Liberă România Liberă,
Precizari importante pentru elevii care sustin Evaluarea Nationala si Bacalaureatul

Monica Anisie, ministrul Educatiei si Cercetarii, a emis un ordin in care apar noutati in ceea ce pr. continuă pe România Liberă

Evaluarea Nationala 2020, sesiunea speciala. Calendarul complet si conditiile de desfasurare

Elevii care sustin Evaluarea Nationala 2020, dar care vor avea o temperatura mai mare fata de cea recomandata, care vor fi in izolare sau carantina din cauza infectiei cu SARS-CoV-2 sau care din alte motive.

Vesti bune pentru elevii care dau Evaluarea Nationala si Bacalaureatul. Anuntul facut de Monica Anisie

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a explicat ca elevii care aleg sa participe la a doua etapa a Evaluarii Nationale nu vor fi afectati in vreun fel in ceea ce priveste admiterea la liceu.

Ajutorul dat de profesori universitari pentru elevii care sustin examenul de Bacalaureat. Ne-am adaptat vremurilor

Cativa profesori de la o universitate din Iasi vin in ajutorul elevilor care sustin anul acesta examenul de Bacalaureat. Cadrele didactice universitare au realizat zece inregistrari cu rezolvari de teste la matematica.

Fiul de primar care a furat la Evaluarea Nationala da acum Bacalaureatul. Ce s-a ales de mega-ancheta inceputa de DNA

Vara aceasta se implinesc patru ani de cand procurorii DNA Suceava au demarat cercetarile in dosarul fraudei de la Evaluarea Nationala in care este anchetat primarul comunei Salcea, din judetul Suceava, Ilie Lungu.

Anisie: La etapa speciala organizata fie pentru Evaluarea Nationala, fie pentru BAC, probele se recunosc, daca cumva elevul a participat la una dintre ele

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca elevii care din motive medicale vor participa la etapa speciala a examenelor finale - Evaluare Nationala sau Bacalaureat - si care au sustinut una dintre probe in prima etapa nu vor sustine din nou acea proba. Ea a aratat ca absolventii de clasa a VII-a nu vor fi prejudiciati in ceea ce priveste admiterea la liceu, aceasta avand loc dupa incheierea etapei speciale a Evaluarii Nationale.

Ministrul Educatiei, despre Evaluarea Nationala si Bacalaureat. Anisie: Daca un elev a apucat sa dea o proba, dar a lipsit de la celelalte din motive medicale sau de carantina, nu va trebui sa o repete (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a explicat ca elevii care au apucat sa sustina una dintre probe in cadrul examenelor de final de ciclu, dar au absentat de la celelalte din cauze medicale sau de carantina, se.

VIDEO Evaluarea Nationala si Bacalaureat 2020. Ministerul Educatiei a lansat un clip cu masurile de protectie in scoli pentru copiii care se pregatesc pentru examenele nationale

Ministerul Educatiei a lansat un clip video in care prezinta parcursul elevilor de la intrarea in unitatea de invatamant pana la finalizarea orelor de pregatire pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat, care au loc intre 2 si 12 iunie.

MINISTRUL EDUCATIEI: Elevii care vor participa la a doua etapa a Evaluarii Nationale nu sunt prejudiciati la admiterea la liceu

Ministrul Educatiei, Nonica Anisie, precizeaza ca elevii care vor participa la a doua etapa a Evaluarii Nationale nu vor fi prejudiciati in niciun fel in ceea ce priveste admiterea la liceu, informeaza Agerpres. ro.

Pedeapsa micsorata pentru barbatul care a fortat un copil sa bea urina. Adolescentul, traumatizat dupa intamplare

Umilit si filmat in timp ce era fortat sa bea urina, un adolescent a aflat ca barbatul care si-a batut joc de el a primit o pedeapsa mai mica, fata de decizia initiala.

Se intampla la pompa in aceste zile: avertismentul pentru soferii care au masina pe benzina sau motorina

Criza medicala a dus la o scadere accelerata a pretului la motorina si benzina. Totusi, un detaliu despre ce se intampla in Romania a fost scapat din vedere. Aflam acum care-i.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )