Libnet.ro
UNICEF

05:45

Evaziune de 50 de milioane de lei. Perchezitii DIICOT in Bucuresti si sase judete, printre care si Ialomita

Adevărul Adevărul,
Evaziune de 50 de milioane de lei. Perchezitii DIICOT in Bucuresti si sase judete, printre care si Ialomita

Procurorii DIICOT Ploiesti au descins miercuri, la 23 de adrese intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, in care ar fi vizata firma Alka, prejudiciul creat prin activitatea infractionala fiind de aproximativ 50 milioane lei, au declarat surse judiciare, pentru Agerpres. Oamenii legii efectueaza cateva perchezitii si in judetul Ialomita. continuă pe Adevărul

Statul mai vrea dividende suplimentare de 85 milioane lei de la Conpet

Conducerea Conpet COTE) va convoca actionarii, in perioada imediat urmatoare, pentru distribuirea unor dividende suplimentare de 85 milioane lei, la solicitarea Ministerului Energiei - in numele Statului Roman, conform unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Clujana a inregistrat pierderi de 3,35 milioane lei

Clujana simbol bursier CLUJ) a raportat pentru primul semestru din 2017 pierderi de 3,35 milioane lei, aproape de 3 ori mai mari fata de cele inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui raport trimis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

De unde mai strange statul bani la buget: Ministerul Economiei cere Romgaz sa-i dea peste 500 milioane lei inainte de sfarsitul anului

Consiliul de Administratie al Romgaz va discuta intr-o sedinta AGA viitoare o solicitare din partea Ministerului Energiei, in calitate de actionar majoritar, de a aproba rapid distribuirea a 750 milioane de lei, sub forma de dividende speciale, din care statului i-ar reveni 525 milioane lei, iar restul actionarilor minoritari.

Report de peste 9 milioane lei la categoria I a jocului Joker

Report de peste 1,5 milioane lei la categoria I a jocului Loto 6/49 duminica dupa ce latragerile loto de joi, 07 septembrie 2017, Loteria Romana a acordat peste 10. 200 de castiguri, in valoare totala de aproximativ 500. 000 lei.

Numerele extrase duminica de Loteria Romana: report de peste 9 milioane lei la categoria I a jocului Joker

Report de peste 1,5 milioane lei la categoria I a jocului Loto 6/49 duminica dupa ce latragerile loto de joi, 07 septembrie 2017, Loteria Romana a acordat peste 10. 200 de castiguri, in valoare totala de aproximativ 500. 000 lei.

DIICOT face 23 de perchezitii in Capitala si in 6 judete, fiind vizata firma Alka - surse

Procurorii DIICOT Ploiesti efectueaza, miercuri, 23 de perchezitii domiciliare intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, in care ar fi vizata firma Alka, prejudiciul creat prin activitatea infractionala fiind de aproximativ 50 milioane lei, au declarat surse judiciare pentru Agerpres.

Perchezitii DIICOT la o firma producatoare de dulciuri. Prejudiciul este urias

DIICOT Ploiesti face perchezitii intr-un dosar in care este vizata o societate producatoare de dulciuri. Este vorba de infractiuni precum evaziune fiscala si spalare de bani. Potrivit unor surse.

Perchezitii DIICOT la un interlop din Ardeal. Acesta ar fi acuzat de trafic de persoane

In cursul zilei de miercuri, procurorii DIICOT au desfasurat perchezitii la domiciliul unui om de afaceri din Bistrita. Acesta ar fi acuzat de trafic de persoane. Barbatul a fost dus la audieri, iar din locuinta sa au fost ridicati mai multi saci cu documente si probe.

Rectificare bugetara la Primaria Capitalei: inca 4,5 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului/ 8,7 milioane lei pentru Strapungerea Nicolae Grigorescu/ 9 milioane lei pentru parcaje

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a adoptat luni un proiect de rectificare bugetara. Acesta prevede alocarea a inca 4,5 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, 8,7 milioane lei pentru Strapungerea nicolae Grigorescu, 9 milioane lei pentru parcaje, 11 milioane lei pentru dotarea cu aparate de aer conditionat a mijloacelor de transport in comun. Taieri s-au facut la urmatoarele proiecte: 19 milioane lei de la consolidarea cladirii de pe bd. Elisabeta 29-31, 11 milioane lei de la institutii de spectacole si concerte, 7 milioane lei de la retelele de alimentarea cu apa si canal a ansamblui Henry Coanda.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )