Libnet.ro
UNICEF

08:45

Evaziune fiscala de peste 24 milioane euro in urma aprovizionarii marilor hipermarketuri cu legume si fructe

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Evaziune fiscala de peste 24 milioane euro in urma aprovizionarii marilor hipermarketuri cu legume si fructe

Inspectorii antifrauda au identificat un prejudiciu de peste 24 milioane de euro 108 milioane lei), reprezentand taxa pe valoarea adaugata aferenta comercializarii de legume si fructe catre marile lanturi de retail Carrefour, Lidl, Metro, Selgros,. continuă pe Wall-Street Ro

Doi angajati din Ministerul de Finante, suspectati intr-un caz de evaziune fiscala de 25 milioane euro

Statul roman a fost prejudiciat cu 25 de milioane de euro prin evaziune fiscala, iar doi angajati ai Ministerului Finantelor Publice sunt suspectati ca ar fi ajutat evazionistii. Procurorii DIICOT au.

Deficitul comercial a crescut cu peste 117 milioane euro in primele cinci luni

Deficitul comercial FOB-CIF a fost de 10211,1 milioane lei 2285,3 milioane euro) in primele cinci luni ale anului, mai mare cu 744,3 milioane lei 117,6 milioane euro) decat cel inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica.

Exporturi de bauturi si tutun de peste 157 milioane euro

Tara noastra a exportat, in primul trimestru al acestui an, bauturi si tutun in valoare de 157,2 milioane euro, cu 25,8 milioane euro peste nivelul din perioada similara a anului 2013, potrivit buletinului statistic lunar publicat de Institutul National de Statistica INS).

Peste 24 milioane masini ar putea avea Apple CarPlay in 2019

Sistemul de infotainment Apple CarPlay s-ar putea regasi in peste 24 de milioane de masini, in 2019, deci intr-un termen de cinci ani, dupa ce , BMW, Audi, Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Volvo, Ford, Toyota si Nissan au anuntat ca vor integra aceasta tehnologie pe masinile lor, spune firma de cercetare ABI Research.

DIICOT: Perchezitii in Capitala intr-un caz de evaziune fiscala cu fructe si legume

DIICOT Bucuresti efectueaza in aceasta dimineata 45 de perchezitii intr-un caz de evaziune fiscala legat de importuri de legume si fructe din Uniunea Europeana, cu prejudiciu estimat la peste 20 de milioane de euro, au declarat pentru ziarul BURSA surse judiciare.

Lichiditate de peste 9 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 39. 352,03 lei 9. 056,47 euro).

Perchezitii la functionari din Ministerul de Finante si cetateni straini, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul: 20 de milioane de euro

Politia si procurorii fac, miercuri dimineata, mai multe perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala. Sunt vizati inclusiv functionari din Ministerul de Finante. Prejudiciul este de aproximativ 20 de milioane de euro. Aproximativ 30 de persoane vor fi aduse la audieri.

Perchezitii la Mehedinti, intr-un dosar de evaziune fiscala de 3,3 milioane de euro. Printre suspecti, matusa manelistului Leo de la Strehaia

Politistii au descins, miercuri dimineata, la mai multe adrese din orasele mehedintene Strehaia si Baia de Arama, intr-un dosar de evaziune fiscala de 3,3 milioane de euro. Sunt vizate mai multe persoane care, prin intermediul unor firme fantoma, au emis facturi fictive in scopul deducerii de TVA si a impozitului pe profit. Conform unor surse judiciare, printre suspecti se afla si Stela Mihai, autoproclamata presedinta a romilor din Strehaia si matusa lui Ion Stelica Mihai, cunoscut ca Leo de la Strehaia.

Descinderi la 66 de firme, printre care si studiourile MediaPro din Buftea, pentru evaziune fiscala de 1,5 milioane de euro

Marti dimineata, 90 de politisti si trei procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, cu sprijinul de specialitate al SRI, efectueaza 26 de perchezitii in Bucuresti si judetul Ilfov, pentru destructurarea unui grup specializat in comiterea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani. in descinderi sunt vizate 66 de societati comerciale, printre care se numara si studiourile MediaPro din Buftea.

Statul roman, prejudiciat cu 25 de milioane de euro prin evaziune fiscala. Doi angajati din Ministerul de Finante, suspectati in acest caz

Statul roman a fost prejudiciat cu 25 de milioane de euro prin evaziune fiscala, iar doi angajati ai Ministerului Finantelor Publice sunt suspectati ca ar fi ajutat evazionistii. Procurorii DIICOT au.

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )