Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 24 milioane masini ar putea avea Apple CarPlay in 2019

Hotnews Hotnews,
 Peste 24 milioane masini ar putea avea Apple CarPlay in 2019

Sistemul de infotainment Apple CarPlay s-ar putea regasi in peste 24 de milioane de masini, in 2019, deci intr-un termen de cinci ani, dupa ce , BMW, Audi, Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Volvo, Ford, Toyota si Nissan au anuntat ca vor integra aceasta tehnologie pe masinile lor, spune firma de cercetare ABI Research. continuă pe Hotnews

Apple CarPlay este demonstrat pe un automobil Hyundai

Acum cateva saptamani, Apple a dezvaluit conceptul lor pentru integrarea dispozitivelor cu iOS cu sistemele de entertainment ale automobilelor. Am vazut o serie de imagini si o serie de descrieri ale sistemului Apple CarPlay, insa daca sunteti cu adevarat interesati de acest concept,cei de la MotoMan, o emisiune auto de pe YouTube, au creat un material despre Hyundai, ce include o descriere mai in detaliu a acestuia. Sistemul Apple CarPlay prezenta,t este regasit in echiparea unui Hyundai Sonata, automobil anuntat [].

Angajati BCR Alba-Iulia, trimisi in judecata pentru abuz in serviciu. Prejudiciul, peste 11 milioane de euro

Mai multi angajati ai unei banci comerciale din Alba Iulia au fost trimiti in judecata de DNA pentru abuz in serviciu. in urma controlalelor s-a descoperit ca au fost acordate 56 de credite unui numar de 34 de debitori persoane juridice, cu incalcare grava a normelor si instructiunilor de lucru in vigoare, aducand bancii unui prejudiciu de peste 11 milioane de euro.

Inspectorii de munca au aplicat amenzi de peste 2 milioane de lei intr-o saptamana

Inspectorii de munca au aplicat amenzi de peste 2 milioane de lei, in perioada 30 iunie-4 iulie, cand au fost depistate 154 de persoane care munceau la negru, informeaza, miercuri, Inspectia Muncii. Inspectia.

CNAS: Peste 7 milioane de lei, recuperati de la spitalele cu nereguli

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) a dispus, in urma neregulilor gasite la controale facute in 77 de spitale ce au sectii de chiurgie, recuperarea a peste 7 milioane de lei de la unitatile sanitare care au facut raportari eronate, relateaza Mediafax.

CNAS: Peste 7 milioane de lei, recuperati de la spitalele unde s-au gasit nereguli

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) a dispus, in urma neregulilor gasite la controale facute in 77 de spitale ce au sectii de chiurgie, recuperarea a peste 7 milioane de lei de la unitatile.

Lichiditate de aproximativ 24 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 24 milioane lei 5,6 milioane euro).

Evaziune fiscala de peste 24 milioane euro in urma aprovizionarii marilor hipermarketuri cu legume si fructe

Inspectorii antifrauda au identificat un prejudiciu de peste 24 milioane de euro 108 milioane lei), reprezentand taxa pe valoarea adaugata aferenta comercializarii de legume si fructe catre marile lanturi de retail Carrefour, Lidl, Metro, Selgros,.

Investitii de peste 476 milioane lei in Municipiul Oradea

Pentru finantarea investitiilor din acest an in Oradea, municipalitatea va utiliza fonduri nerambursabile 219,4 milioane lei), bani de la bugetul de stat 135,6 milioane lei) si cel local 62,4 milioane lei), credite bancare in valoare de 56,6 milioane lei si alte 2,7 milioane de lei din fondurile proprii ale primariei.

Deficitul comercial a crescut cu peste 117 milioane euro in primele cinci luni

Deficitul comercial FOB-CIF a fost de 10211,1 milioane lei 2285,3 milioane euro) in primele cinci luni ale anului, mai mare cu 744,3 milioane lei 117,6 milioane euro) decat cel inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica.

Exporturi de bauturi si tutun de peste 157 milioane euro

Tara noastra a exportat, in primul trimestru al acestui an, bauturi si tutun in valoare de 157,2 milioane euro, cu 25,8 milioane euro peste nivelul din perioada similara a anului 2013, potrivit buletinului statistic lunar publicat de Institutul National de Statistica INS).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )