Libnet.ro
UNICEF

20:00

EVE a revenit cu un nou single She Bad Bad |AUDIO

Devorator Monden Devorator Monden,
EVE a revenit cu un nou single She Bad Bad |AUDIO

EVE revine cu o noua piesa, She Bad Bad, care reprezinta primul extras de pe cel de-al patrulea album a ei, intitulat Lip Lock. Eve nu a mai scos un album de zece ani, insa versurile noului single anunta lucruri mari: Now Im back, forget about them other chicks, man, you wont miss them/ Yeah, [. continuă pe Devorator Monden

Liviu Hodor feat. Mona lanseaza un nou single, Da-mi vara inapoi |AUDIO

Daca in urma cu cateva luni lansau Je taime, un single dedicat tutror celor indragostiti, tuturor celor pentru care vara inseamna iubire, acum Liviu Hodor si Mona readuc zilele fierbinti petrecute pe plaja alaturi de persoana iubita si lanseaza Da-mi vara inapoi, un single care imbina energia unei nopti de club cu romantismul unei zile [.

Loreen lanseaza un nou single Crying out your name |AUDIO

Dupa ce in urma cu cateva zile a lansat coperta si tracklistul albumului de debut Heal, Loreen incepe promovarea materialului cu un nou single, Crying out your name. In timp ce piesa My Heart is Refusing Me este lansata ca single international, Crying out your name va fi lansata oficial luni exclusiv in Suedia si [.

Ellie Goulding a lansat un nou single I Need Your Love feat. Calvin Harris |AUDIO

Pe DJ-ul de electro scotian Calvin Harris il vedem din ce in ce mai des in colaborari cu diversi artisti, asa ca astazi avem ocazia sa ascultam cel mai nou featuring al sau, I Need Your Love feat Ellie Goulding. Piesa va fi inclusa pe albumul artistei britanice Halycon, ce va fi lansat pe [.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )