Libnet.ro
UNICEF

16:00

Eveniment vineri, 13 decembrie: Ne facem bine. O antologie de fapte extraordinare vazute si vorbite la Romania, te iubesc!

Hotnews Hotnews,
 Eveniment vineri, 13 decembrie: Ne facem bine. O antologie de fapte extraordinare vazute si vorbite la Romania, te iubesc!

Editura Humanitas va invita vineri, 13 decembrie, ora 19, la Libraria Humanitas de la Cismigiu, la o intalnire cu Paula Herlo, Rares Nastase, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu, Cristian Leonte si Lidia Bodea, directorul Editurii Humanitas, despre volumul Ne facem bine. O antologie de fapte extraordinare vazute si vorbite la Romania, te iubesc!, bestseller Humanitas la Gaudeamus 2019. continuă pe Hotnews

HOROSCOP. Vineri, 13 decembrie 2019, va fi o zi magica pentru aceste zodii. Totul le merge bine!

Aceste trei zodii vor avea o zi de vineri, 13, excelenta. Se apropie weekendul pentru toata lumea, insa acesti nativi se bucura de o zi minunata.

HOROSCOP rune 13 decembrie. Taurii trebuie sa scape de anxietate, Capricornii primesc o promovare

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru VINERI 13 decembrie 2019.

Salonul de grafica si caricatura Zambete si grimase de iarna se deschide pe 13 decembrie

Vineri, 13 decembrie, 2019, ora 16. 30, in spatiul expozitional al Bibliotecii Judetene AlexandruOdobescu Calarasi se va deschide Salonul de Grafica si Caricatura Zambete si grimase de iarna.

HOROSCOP 13 decembrie. Gemenii primesc vesti bune. Racii ar putea sa isi schimbe viata

HOROSCOP 13 decembrie. Iata ce spun astrele pentru ziua de vineri: .

VINERI 13, ziua blestemata. Traditii si superstitii. Ce se intampla daca o femeie isi serbeaza ziua in aceasta zi?

Se spune despre vineri 13 ca este o zi blestemata, plina de ghinioane. Astfel ca multi se tem de ea si rasufla usurati cand ajung seara acasa si n-au patit nimic. Iata ce spun spcialistii despre ziua de astazi!.

VINERI 13, traditii si superstitii. De ce este considerata zi aducatoare de ghinion

Vineri 13 este o zi considerata cu ghinion in multa lume. Se considera ca superstitia a plecat de la ziua in care s-a arestat majoritatea cavalerilor templieri inclusiv Marele Maestru), la ordinal Regelui Filip al IV-lea al Frantei vineri 13 octombrie 1307).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )