Libnet.ro
UNICEF

20:15

HOROSCOP. Vineri, 13 decembrie 2019, va fi o zi magica pentru aceste zodii. Totul le merge bine!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Vineri, 13 decembrie 2019, va fi o zi magica pentru aceste zodii. Totul le merge bine!

Aceste trei zodii vor avea o zi de vineri, 13, excelenta. Se apropie weekendul pentru toata lumea, insa acesti nativi se bucura de o zi minunata. continuă pe Antena3

HOROSCOP rune 13 decembrie. Taurii trebuie sa scape de anxietate, Capricornii primesc o promovare

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru VINERI 13 decembrie 2019.

Eveniment vineri, 13 decembrie: Ne facem bine. O antologie de fapte extraordinare vazute si vorbite la Romania, te iubesc!

Editura Humanitas va invita vineri, 13 decembrie, ora 19, la Libraria Humanitas de la Cismigiu, la o intalnire cu Paula Herlo, Rares Nastase, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu, Cristian Leonte si Lidia Bodea, directorul Editurii Humanitas, despre volumul Ne facem bine. O antologie de fapte extraordinare vazute si vorbite la Romania, te iubesc!, bestseller Humanitas la Gaudeamus 2019.

HOROSCOPUL saptamanii 9 - 15 decembrie. Zile negre pentru aceste zodii

Saptamana 9 - 15 decembrie 2019 nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale.

Salonul de grafica si caricatura Zambete si grimase de iarna se deschide pe 13 decembrie

Vineri, 13 decembrie, 2019, ora 16. 30, in spatiul expozitional al Bibliotecii Judetene AlexandruOdobescu Calarasi se va deschide Salonul de Grafica si Caricatura Zambete si grimase de iarna.

HOROSCOP pentru luna decembrie 2019. Berbecii au o relatie de cuplu armonioasa, Gemenii descopera ca orice e posibil

Prima luna de iarna a acestui an aduce noi cadouri in plan amoros. Horoscop lunar dragoste decembrie 2019 iti dezvaluie care sunt oportunitatile, provocarile sau situatiile de care avem nevoie de la Univers. Luna decembrie se anunta intensa din punct de vedere astral. Afla in continuare cum se vor rasfrange acestea asupra vietii amoroase.

HOROSCOP 13 decembrie. Gemenii primesc vesti bune. Racii ar putea sa isi schimbe viata

HOROSCOP 13 decembrie. Iata ce spun astrele pentru ziua de vineri: .

HOROSCOP pentru luna decembrie 2019. Planeta norocului intra in Capricorn, suntem recunoscatori Universului

Iata horoscopul general al lunii DECEMBRIE 2019. Ne apropiem cu pasi repezi de anul 2020 ce se anunta a fi unul cu adevarat special, un an de rascruce, cotitura, evolutie, nou, un an in care vom trece la noi paradigme de functionare ca oameni, iar 2019 a fost doar incalzirea. Luna decembrie cu ale sale evenimente astrale ne pregateste sa intram in 2020 cat mai bine !.

HOROSCOP pentru luna decembrie 2019 pentru fiecare zodie in parte. Berbecii au o luna moderat de buna, Gemenii trebuie sa se uite la bani

Iata horoscopul zodiei tale pentru DECEMBRIE 2019:.

HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Berbecii isi maresc influenta sociala, Taurii au oportunitati de a calatori peste hotare

Horoscopul lunii decembrie 2019 pentru toate zodiile, incluzand previziuni astrologice generale, despre cuplu, dragoste, bani si munca.

HOROSCOP DRAGOSTE 12 DECEMBRIE. Berbecii petrec ore minunate alaturi de partener, Fecioarele au o zi excelenta pentru clarificari

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 12 DECEMBRIE 2019. Este Luna plina in Gemeni, iar Venus si Saturn si-au dat intalnire pentru a da un stimulent vietii tale amoroase. Mai mult, Luna se indreapta spre Rac, ceea ce-ti da o predispozitie spre a trage acasa. Prepara-ti o bautura calda si cuibareste-te pe canapea langa partener.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )