Libnet.ro
UNICEF

19:15

Evenimentele muzicale ale anului 2018: Concert 3D Kraftwerk, Stone Sour in premiera, Judas Priest revine cu un nou album

Adevărul Adevărul,
Evenimentele muzicale ale anului 2018: Concert 3D Kraftwerk, Stone Sour in premiera, Judas Priest revine cu un nou album

Pentru anul 2018 au fost anuntate numeroase concerte, in special pentru Bucuresti, iar intre ele se afla multe reveniri, precum Caro Emerald, Kraftwerk, Goran Bregovic, David Garrett si Judas Priest. Premierele sunt putine, ca Foreigner si Stone Sour, in timp ce cateva festivaluri au stabilit perioadele in care vor avea loc si unele capete de afis. continuă pe Adevărul

Aceasta este culoarea anului 2018. Trimite la misterele cosmosului si invita la reflectie

Ultra violet a fost stabilita drept culoarea anului 2018 de catre Institutul Pantone, care o descrie drept provocatoare, invitand la reflectie si reprezentand.

Ultraviolet culoarea anului 2018, care trimite la misterele cosmosului si invita la reflectie

Ultraviolet a fost stabilita drept culoarea anului 2018 de catre Institutul Pantone, care o descrie drept provocatoare, invitand la reflectie si reprezentand individualitatea si spiritualitatea, scrie The Guardian.

La inceputul anului 2018

Un sondaj sociologic dintre cele mai credibile- a fost efectuat de IMAS, institutul condus de dl. Alin Teodorescu- ne spune ca mai bine de jumatate dintre romani cred ca in 2018 o vor duce mai prost decat in anul ce s-a incheiat ieri. Un sondaj IRES dat publicitatii la sfarsitul anului ne spune ca numai 17% dintre romani cred ca tara merge intr-o directie buna.

Telefoanele anului 2018 cu Snapdragon 845 au ajuns online, din greseala

Snapdragon 845 va fi procesorul anului 2018 in materie de smartphone-uri de top, iar o lista cu aparatele ce-l vor utiliza a ajuns online. Qualcomm este cel mai profitabil creator de SoC-uri pentru mobile intr-o perioada in care ne dorim cu totii smartphone-uri de top. Procesorul Snapdragon 835 a fost responsabil de performanta multora dintre [].

Sergiu Curca, un cunoscut cantaret de muzica populara, s-a spanzurat in prima zi a anului 2018

Sergiu Curca, un tanar in varsta de 22 de ani, interpret de muzica populara, s-a sinucis, luni, fiind gasit spanzurat in locuinta sa din orasul Lipova, judetul.

Un cantaret de muzica populara, gasit spanzurat in prima zi a anului 2018

Sergiu Curca, un tanar in varsta de 22 de ani, interpret de muzica populara, s-a sinucis, luni, fiind gasit spanzurat in locuinta sa din orasul Lipova, judetul.

Care sunt cele mai asteptate filme ale anului 2018. Cine o va interpreta pe Lara Croft si cand va fi lansat noul film Razboiul stelelor

2018 se anunta a fi un an plin de filme de succes, care vor umple salile de cinema. Sunt anuntate atat pelicule noi, cat si remake-uri si continuari ale unor filme deja celebre. Printre acestea se numara Lara Croft, Incredibilii, Pantera Neagra si Razboiul Stelelor.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )