Libnet.ro
UNICEF

07:45

Evenimentul Zilei, editia de print, se inchide dupa 28 de ani

Antena3 Antena3,
Evenimentul Zilei, editia de print, se inchide dupa 28 de ani

Evenimentul Zilei, varianta tiparita, se va inchide de la 1 ianuarie 2020, dupa 28 de ani de la prima aparitie. Informatia a fost confirmata pentru G4Media. ro de proprietarul EVZ, Dan Andronic, care a precizat. continuă pe Antena3

Evenimentul Zilei in varianta print se inchide, dupa 28 de ani. Ce se intampla cu angajatii

Evenimentul Zilei, varianta tiparita, se inchide de la 1 ianuarie 2020, dupa 28 de ani de la primul numar publicat. Echipa de jurnalisti care lucreaza pentru ziar isi va continua activitatea in redactia online. Motivul pentru care ziarul se inchide are legatura cu scaderea tirajului in ultimii ani, un fenomen cu care se confrunta toate .

Evenimentul Zilei, varianta tiparita, se inchide de la 1 ianuarie dupa 28 de ani de la prima aparitie

Evenimentul Zilei, varianta tiparita, se va inchide de la 1 ianuarie 2020, dupa 28 de ani de la prima aparitie. Informatia a fost confirmata de proprietarul EVZ, Dan Andronic.

Evenimentul Zilei, varianta tiparita, se inchide de la 1 ianuarie dupa 28 de ani de la prima aparitie

Evenimentul Zilei, varianta tiparita, se va inchide de la 1 ianuarie 2020, dupa 28 de ani de la prima aparitie. Informatia a fost confirmata pentru G4Media. ro de proprietarul EVZ, Dan Andronic, care a precizat ca echipa de circa 35-40 de jurnalisti.

Dan Andronic: Evenimentul Zilei inchide varianta print de la 1 ianuarie, se concentreaza pe online - inclusiv prin EvZ TV

Cotidianul Evenimentul zilei, lansat acum 27 de ani, isi va inchide varianta tiparita de la 1 ianuarie 2020, a spus, miercuri, pentru HotNews. ro proprietarul publicatiei, Dan Andronic. Eliminam partea neprofitabila, printul nu mai merge, a spus Andronic, aratand ca publicatia urmeaza sa-si intareasca prezenta pe Internet, inclusiv printr-un proiect de televiziune online.

BOMBA MONDENA: El are 28 ani, iar ea 50 ani! Primele declaratii despre CUPLUL MOMENTULUI in Romania

Desi sunt 22 de ani diferenta intre ei, se inteleg de minune si nu-si mai ascund iubirea. DOAMNE, DUMNEZEULE! CE A PATIT CATALIN BOTEZATU DUPA OPERATIE! E DE NERECUNOSCUT GALERIE FOTO) Actrita Lia.

Crima descoperita dupa 13 ani. Ucigasul povesteste in detaliu cum si-a omorat sotia - VIDEO

Un tanar de 33 de ani dinRepublica Moldova a fost retinut si risca inchisoarea pe viata pentru ca si-a omorat sotia in urma cu 13 ani. Ca sa scape de cadavrul sotiei sale, in varsta de 19 ani,.

BOMBA in showbiz! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu PETRE ROMAN!

Silvia Chifiriuc si Petre Roman formeaza o familie de 10 ani! Actuala sotie a lui petre Roman, a tinut sa ii transmita un mesaj emotionant sotului ei, la aniversarea casniciei. Eaii multumeste pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )