Libnet.ro
UNICEF

13:45

Evgeni Plushenko va reprezenta Rusia la Jocurile Olimpice de Iarna de la Sochi!

ADPM ADPM,
Evgeni Plushenko va reprezenta Rusia la Jocurile Olimpice de Iarna de la Sochi!

Dupa o evaluare in cadrul unui riguros test de patinaj artistic ce a avut loc in aceasta saptamana, cu usile inchise, Evgeni Pushenko a fost ales de catre Federatia Rusa de Parinaj Artistic sa fie singurul reprezentant masculin al tarii gazda in cea mai importanta competitie sportiva a lumii, Jocurile Olimpice de Iarna de la Sochi. Si romanii vor avea ocazia de s-a vedea live pe Evgeni Plushenko, pe data de 5 aprilie la Sala Polivalenta din Bucuresti, in cadrul extraordinarei Gale Olimpice Kings On Ice. continuă pe ADPM

Evgeni Plushenko - reprezentantul Rusiei la Jocurile Olimpice de Iarna de la Sochi!

In urma deciziei oficiale venite din partea Federatiei Ruse de Patinaj Artistic si aprobata de Comitetul Olimpic Rus si de Ministerul Sporturilor, Evgeni Plushenko devine singurul reprezentant al Rusiei in probele masculine de patinaj artistic din cadrul Jocurilor Olimpice de Iarna ce vor avea loc luna viitoare la Sochi. Decizia vine in urma evaluarii sportivului in cadrul unui riguros test de patinaj artistic ce a avut loc in aceasta saptamana, cu usile inchise.

Rusia. SUA participa la masurile de contracarare a terorii la Jocurile Olimpice de iarna.

In hotelurile din Soci, unde in februarie vor avea loc JO de iarna, au fost distribuite fotografiile a trei femei imbrobodite, vaduve negre care ameninta securitatea in statiunea de la Marea Neagra. Rusia si SUA discuta despre utilizarea de echipamente electronice sofisticate americane pentru securizarea Jocurilor de iarna. Presedintele Putin a garantat ca Jocurile Olimpice de la Soci vor fi in siguranta, luand masuri draconice de securitate, in timp ce djihadistii promit ca vor lovi .

Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci vor putea fi vazute la TVR.

Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci, vor fi transmise, in exclusivitate, intre 7 si 23 februarie, de Televiziunea Romana, telespectatorii putand urmari competitii precum patinaj artistic, schi alpin si fond, dar si sanie si bob, potrivit Mediafax. In asteptarea evenimentului, telespectatorii pot urmari un program special pregatit de Televiziunea Romana, Vine Olimpiada alba. Soci 2014, o emisiune complexa cu trei editii speciale, ce vor fi difuzate in cele trei saptamani ramase pana la .

Lista sportivilor romani la Jocurile Olimpice de la Soci

Apasati aici pentru a vedea lista sportivilor romani care vor participa la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci 2014).

Alti doi sportivi romani in delegatia pentru Jocurile Olimpice de la Soci

Delegatia Romaniei pentru Jocurile Olimpice de iarna de la Soci din luna februarie s-a marit la 24 de sportivi dupa calificarea echipajului feminin de bob pentru doua persoane.

Jocurile Olimpice de la Soci: Afla care sunt cei 22 de sportivi romani, calificati la opt discipline

Douazeci si doi de sportivi romani de la opt discipline, schi alpin, schi fond, biatlon, sarituri cu schiurile, patinaj artistic, bob, sanie si skeleton, sunt calificati la Jocurile Olimpice de iarna care vor.

Rusia va avea un numar record de sportivi - 223 - la Jocurile Olimpice de la Soci

Rusii vor avea un numar record de sportivi - 223 - la Jocurile Olimpice de la Soci, potrivit ministrului rus alSporturilor, Vitali Mutko. Delegatia rusa va avea cu 46 mai multi sportivi decat la editia.

Misterul WC-ului dublu de la Jocurile Olimpice din Soci. Cum a descoperit BBC toaleta tandem

Un corespondent BBC povesteste, intr-un articol savuros, istoria unei fotografii care a starnit senzatie pe internet: o cabina cu doua WC-uri, fara niciun zid de despartire, nou-nouta, realizata pentru Jocurile Olimpice de la Soci.

S-a decis! Evgeny Plushenko reprezinta Rusia la Olimpiada!

Mare star al patinajului artistic, Evgeny Plushenko, a fost ales de Federatia Rusa sa reprezinte tara in concursul de patinaj artistic masculin in cadrul Olimpiadei de la Sochi, cu toate ca Evgeny a fost accidentat pana acum si a lipsit de la Europene.

Jocurile Olimpice de la Soci: Comitetul Olimpic Maghiar anunta ca a primit o amenintare terorista

Comitetul Olimpic Maghiar MOB) a anuntat, miercuri, ca a primit o scrisoare de amenintare terorista inaintea Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )