Libnet.ro
UNICEF

14:45

Rusia. SUA participa la masurile de contracarare a terorii la Jocurile Olimpice de iarna.

România Liberă România Liberă,
Rusia. SUA participa la masurile de contracarare a terorii la Jocurile Olimpice de iarna.

In hotelurile din Soci, unde in februarie vor avea loc JO de iarna, au fost distribuite fotografiile a trei femei imbrobodite, vaduve negre care ameninta securitatea in statiunea de la Marea Neagra. Rusia si SUA discuta despre utilizarea de echipamente electronice sofisticate americane pentru securizarea Jocurilor de iarna. Presedintele Putin a garantat ca Jocurile Olimpice de la Soci vor fi in siguranta, luand masuri draconice de securitate, in timp ce djihadistii promit ca vor lovi . continuă pe România Liberă

Soci 2014: Teroristii din Caucaz ameninta cu atentate la Jocurile Olimpice.

Islamisti din Caucazul rus au amenintat ca vor comite atentate la Soci, in timpul Jocurilor Olimpice JO) de Iarna, care incep pe 7 februarie, intr-o inregistrare video postata luni pe site-ul jihadist vdagestan. com, citat de Mediafax. In ceea ce priveste Jocurile Olimpice, am pregatit un cadou pentru tine si pentru turisti, cu scopul de a razbuna sangele musulman varsat in intreaga lume, afirma - adresandu-i-se presedintelui rus Vladimir Putin - doi barbati in varsta de aproximativ 25 de .

Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci vor putea fi vazute la TVR.

Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci, vor fi transmise, in exclusivitate, intre 7 si 23 februarie, de Televiziunea Romana, telespectatorii putand urmari competitii precum patinaj artistic, schi alpin si fond, dar si sanie si bob, potrivit Mediafax. In asteptarea evenimentului, telespectatorii pot urmari un program special pregatit de Televiziunea Romana, Vine Olimpiada alba. Soci 2014, o emisiune complexa cu trei editii speciale, ce vor fi difuzate in cele trei saptamani ramase pana la .

Un grup islamist a amenintat ca va ataca Jocurile Olimpice de la Soci

Un grup islamist a postat un video pe internet in care revendica cele doua atentate sinucigase de la Volgograd, produse luna trecuta si care au ucis 34 de oameni, si ameninta ca va ataca Jocurile Olimpice de la.

Eva Tofalvi, portdrapelul Romaniei la Jocurile Olimpice de la Soci

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman a anuntat ca biatlonista Eva Tofalvi va purta drapelul tricolor la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )