Libnet.ro
UNICEF

01:05

De evitat: top 10 orase cu cel mai ridicat grad de violenta din lume

Adevărul Adevărul,
De evitat: top 10 orase cu cel mai ridicat grad de violenta din lume

Desi America Latina merita sa fie vizitata gratie numeroaselor destinatii turistice spectaculoase, precum Salar de Uyuni, cel mai mare desert de sare, sau plajele din Puerto Vallarta, mai multe orase se afla pe lista neagra a turismului din cauza ratei criminalitatii extrem de crescute. continuă pe Adevărul

Top 10 orase europene pe care trebuie sa le vizitezi iarna

De la plimbarile cu sania in catunele din Elvetia si partiile extraordinare de schi din Alpi, pana la festivalurile ghetii din diferite tari ale batranului continent, Europa are unele dintre cele mai frumoase locuri pent.

TOP: 10 tendinte tulburatoare pentru economia globala

Organizatia World Economic Forum WEF) a sintetizat un top 10 ale celor mai importante amenintari din 2015 la adresa economiei mondiale si a oridinii internationale in ultimul sau raport de specialitate. World Economic Forum eticheteaza aceste.

Cel mai important targ de nunti al anului, Mariage Fest Editia XV, incepe pe 21 Noiembrie la Palatul Parlamentului.

Mariage Fest, Editia XV, cel mai important eveniment dedicat nuntilor si primul Targ International de nunti localizat in Romania, cu o zona special dedicata expozantilor internationali, are loc la Palatul.

Cel mai bun smartphone dual-sim in opinia cititorilor Playtech

Multe persoane sunt nevoite sa care zilnic cate doua telefoane: unul personal si unul de serviciu. Norocul face ca in 2014 exista numeroase smartphone-uri care pot acomoda simultan doua cartele. intrebarea ramane: care este cel mai bunsmartphone dual-sim? Asta scriam in urma cu ceva timp intr-un articol intitulat Cel mai bun smartphone dual-sim ce alegi cand o singura cartela nu este de ajuns. La finalul articolului, v-am rugat pe voi, cititorii site-ului Playtech. ro, sa ne spuneti ce terminale folositi [].

Goclever lanseaza Insignia 550i. Este cel mai puternic smartphone al companiei

Goclever Insignia 550i este cel mai bun al companiei si se remarca prin specificatii precum un ecran full HD de 5,5 inci si un procesor cu 8 nuclee completat de 2GB memorie RAM. Goclever lanseaza noul smartphone, Insignia 550i. Acesta are un procesor cu 8 nuclee tactat la 1,7 GHz, procesor grafic cu 4 nuclee de tip Mali450MP si cei 2GB de memorie RAM. Dispozitivul este echipat cu doua camere: una frontal de 2 MP si o camera principala de [].

Cel mai sarac presedinte a primit o oferta de NEREFUZAT! Un milion de dolari pentru RABLA din garaj. Ce crezi ca va face cu banii?

Un seic arab este de parere ca cel mai sarac sef de stat din lume, presedintele din Uruguay, Jose Mujica, are mare nevoie de bani. El i-a oferit lui Mujica 1 milion de dolari in schimbul unui VW Beetle, din 1987,.

Fernando Alonso va avea cel mai important contract din F1

Fernando Alonso lasa pentru McLaren si va avea cel mai important contract din istoria Formulei 1.

Fernando Alonso a ajuns la un acord cu McLaren si va avea cel mai important contract din istoria Formulei 1

Pilotul echipei , Fernando Alonso, a ajuns la un acord cu McLaren si va avea cel mai important contract din istoria Formulei 1, potrivit cotidianului As, citat de Mediafax. Alonso va fi pilotul echipei McLaren din.

Top 10 cele mai frecvente vise si de ce ne tulbura somnul noaptea

Toti oamenii au vise pe parcursul noptii, indiferent daca-si amintesc sau nu cand se trezesc. Dintre aceste vise, unele ne tulbura mai mult somnul decat altele. Ce inseamna ele si de ce le traim atat de intens in somn? .

Sfarsitul Nokia e marcat de cel mai ieftin telefon lansat de Microsoft: Lumia 535

Microsoft Lumia 535 e oficial si marcheaza totodata sfarsitul Nokia. Acest telefon e doar putin mai bun decat cel mai ieftin Nokia, dar ecranul este mai mare. Iata ce alte dotari ofera.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2638 seconds )