Libnet.ro
UNICEF

23:15

Goclever lanseaza Insignia 550i. Este cel mai puternic smartphone al companiei

Playtech Playtech,
Goclever lanseaza Insignia 550i. Este cel mai puternic smartphone al companiei

Goclever Insignia 550i este cel mai bun al companiei si se remarca prin specificatii precum un ecran full HD de 5,5 inci si un procesor cu 8 nuclee completat de 2GB memorie RAM. Goclever lanseaza noul smartphone, Insignia 550i. Acesta are un procesor cu 8 nuclee tactat la 1,7 GHz, procesor grafic cu 4 nuclee de tip Mali450MP si cei 2GB de memorie RAM. Dispozitivul este echipat cu doua camere: una frontal de 2 MP si o camera principala de []. continuă pe Playtech

Udrea. Electoratul meu este cel mai anti-PSD electorat. Votul de pe 16 noiembrie trebuie sa fie anti-Ponta

Elena Udrea a declarat, vineri seara, ca este convinsa ca electoratul ei va vota asa cum ii cer principiile statului de drept. Votul de duminica, 16 noiembrie, trebuie sa fie anti-Ponta.

Cel mai bun smartphone dual-sim in opinia cititorilor Playtech

Multe persoane sunt nevoite sa care zilnic cate doua telefoane: unul personal si unul de serviciu. Norocul face ca in 2014 exista numeroase smartphone-uri care pot acomoda simultan doua cartele. intrebarea ramane: care este cel mai bunsmartphone dual-sim? Asta scriam in urma cu ceva timp intr-un articol intitulat Cel mai bun smartphone dual-sim ce alegi cand o singura cartela nu este de ajuns. La finalul articolului, v-am rugat pe voi, cititorii site-ului Playtech. ro, sa ne spuneti ce terminale folositi [].

Cel mai bun editor foto gratuit pe mobil sau PC

Cel mai bun editor foto gratuit pe care il poti alege e cel cu care iti poti face cel mai bine treaba. Noi facem o lista, tu alegi ce ti s-ar potrivi cel mai bine. Cel mai bun editor foto gratuit pe PC Picasa, acest program extrem de popular, este cunoscut pentru rezultatele bune obtinute cu usurinta. Editorul foto ofera o serie de unelte pentru editarea celor mai comune defecte ale unei fotografii: eliminarea ochilor rosii, eliminarea punctelor de pe [].

Cel mai important targ de nunti al anului, Mariage Fest Editia XV, incepe pe 21 Noiembrie la Palatul Parlamentului.

Mariage Fest, Editia XV, cel mai important eveniment dedicat nuntilor si primul Targ International de nunti localizat in Romania, cu o zona special dedicata expozantilor internationali, are loc la Palatul.

Fernando Alonso va avea cel mai important contract din F1

Fernando Alonso lasa pentru McLaren si va avea cel mai important contract din istoria Formulei 1.

Fernando Alonso a ajuns la un acord cu McLaren si va avea cel mai important contract din istoria Formulei 1

Pilotul echipei , Fernando Alonso, a ajuns la un acord cu McLaren si va avea cel mai important contract din istoria Formulei 1, potrivit cotidianului As, citat de Mediafax. Alonso va fi pilotul echipei McLaren din.

PSD Sector 1 a inregistrat cel mai slab scor in Capitala. Ivan: Suntem performerii in Bucuresti

Presedintele PSD Sector 1, Catalin Ivan, a declarant, inainte de a participa la sedinta in care se analizeaza rezultatele obtinute in turul I al prezidentialelor, ca ar putea spune ca organizatia este.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )