Libnet.ro
UNICEF

11:00

Evolutia bursei din Romania: Ultimele date privind cotatiile de pe bursa

B1 B1,
Evolutia bursei din Romania: Ultimele date privind cotatiile de pe bursa

Evolutia la bursa a DIGI, in mare parte, este corelata cu evolutia generala a bursei. in ultimele 12 luni indicele BET a pierdut aproximativ 4% din valoare. insa fata de 25 Aprilie 2018 este in scadere. continuă pe B1

Avioane de vanatoare britanice, trimise din Romania pentru interceptarea unui bombardier rus, deasupra Marii Negre

Avioane de vanatoare britanice au fost trimise de la o baza aeriana din Romania pentru interceptarea unui bombardier rus, in apropierea spatiului aerian NATO, deasupra Marii Negre, anunta Fortele Aeriene.

Sondaj in sapte judete mari din Romania. Rezultate surprinzatoare pentru partide

Sociologul Marius Pieleanua prezentat in emisiunea Punctul de intalnire rezultatele unui sondaj de opinie al Avangarde. Sondajele au fost facute in sapte judete mari din Romania si arata.

U Cluj sponsorizata de cel mai mare festival de muzica din Romania

Revenita in Liga 2 dupa ce a luat-o de la cea mai de jos treapta a fotbalului romanesc, Universitatea Cluj va avea parte de sustinerea financiara a Untold, cel mai mare festival de muzica din Romania si unul dintre cele mai apreciate din Europa.

Incident REVOLTATOR pe o sosea din Romania: O masina este aruncata in aer dupa ce trece peste o gura de canal acoperita de apa (VIDEO)

Panica in trafic! Ploiele din ultimele zile au astupat gropile si canalele, iar pericolele, uneori mortale, i-au pandit pe soferi pe aproape fiecare strada inundata. intr-o imagine devenita virala pe.

25 de copii din Romania, blocati pe un aeroport din Londra, dupa ce un zbor Ryanair a fost anulat

Un grup de 25 de copii romani a ramas blocat pe aeroportul Stansted din Londra, dupa ce compania Ryanairaanulat zborul care trebuia sa-i aduca pe micuti acasa. Copiiiau dormit.

Imagini infioratoare la o CRESA din Romania! Copil, bruscat de ingrijitoare pentru ca nu voia sa doarma (VIDEO)

Imagini infioratoare inregistrate de camerele de supraveghere ale unei crese din Baia Mare! O angajata a fost surprinsa in timp ce brusca un copil. Se pare ca micutul a refuzat sa adoarma in timpul.

Dezvaluire incredibila. Cel putin 300 de magistrati din Romania au dosare penale

Dezvaluire exploziva publicata de jurnalistii de la Lumea Justitiei. Procurorul Marius Iacob, cel care s-a inscris in cursa pentru sefia DNA, i-ar fi spus Ministrului Justitiei ca 300 de magistrati din.

Eclipsa totala de Luna din 27 iulie. La ce ore va rasari Luna in cele mai mari orase din Romania (FOTO)

Eclipsa totala de Luna din 27 iulie. Eclipsa totala de Luna din 2018, ce va avea loc pe 27-28 iulie, este unul dintre evenimentele fascinante pentru toti pasionatii de astronomie. Vizibila si din Romania, va fi.

Eclipsa totala de Luna din 27 iulie. Cum poti urmari eclipsa totala de Luna din Romania (FOTO)

Eclipsa totala de Luna din 27 iulie. Eclipsa totala de Luna din 2018, ce va avea loc pe 27-28 iulie, este unul dintre evenimentele fascinante pentru toti pasionatii de astronomie. Vizibila si din Romania, va fi.

Uluitor! O TELEVIZIUNE din Romania se inchide! Vedete importante, pe faras

Televiziunea Romance TV isi va inchide operatiunile si emisia programelor sale in Romania si Ungaria, incepand cu data de 31 iulie 2018. Televiziunea Romance TV a fost lansata in Germania de Valentines.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )