Libnet.ro
UNICEF

22:15

Evolutia ar putea fi motivul pentru care nu exista animale cu trei picioare

Playtech Playtech,
Evolutia ar putea fi motivul pentru care nu exista animale cu trei picioare

Dupa cum stii toate animalele au doua sau patru picioare. insa, de ce nu exista si animale cu trei picioare? Ei bine, un motiv ar putea fi chiar evolutia. Ei bine, din punct de vedere. continuă pe Playtech

Antonia a recunoscut ce va face cand Alex Velea va fi plecat la Asia Express. Motivul pentru care nu-l insoteste

Cuplul de artisti va fi pus la incercare, in urmatoarea perioada. Antonia a dezvaluit de curand ce va face atunci cand Alex Velea va porni alaturi de Mario Fresh spre aventura din Asia. Artista a dezvaluit atat motivul pentru care nu il insoteste la Asia Express, dar si ce va face timp de doua luni .

Motivul pentru care Meghan Markle a renuntat la inelul de logodna in valoare de 150.000 de euro

Meghan Markle isi scoate inelul de logodna cu diamante de 150000 de euro din a doua zi, dupa ce a luat decizia de a face turul Africii la standarde scazute. Megan Markle a renuntat la inelul de logodna in valoare de 150. 000 euro Ducesa de Sussex a ajuns pe plaja terapiei din Cape Town in .

Care este motivul pentru care toti robotii din filme sunt albi

Probabil ai observat si tu ca cei mai cunoscuti roboti din filme sunt albi. in acest sens, un studiu arata ca unul dintre motivele pentru care robotii sunt albi ar putea fi.

ORBAN DUPA INTALNIREA CU GUVERNATORUL BNR: Am discutat despre situatia economica si evaluarile care exista la nivelul BNR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a avut o intrevedere, luni dimineata, cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu. Liderul liberal a spus ca a discutat cu Isarescu despre situatia economica si evaluarile care exista la nivelul BNR pe acest subiect.

Motivul pentru care studentii romani aleg Marea Britanie: fara materii inutile, cu examene putine, dar relevante

Horia si Radu Rotaru, doi frati eminenti din Pitesti, au ales sa studieze in Marea Britanie pentru ca, spun ei, sistemul englez le ofera sansa de a se dezvolta mai bine decat cel romanesc. Totusi, ambii sunt hotarati ca dupa terminarea studiilor sa revina si sa lucreze in Romania.

Motivul pentru care Razvan Marin a pierdut locul de titular la Ajax. Ce i-a spus antrenorul Erik ten Hag

Transferat in acesta vara de la Standard Liege pentru 12. 5 mlionae de euro, Razvan Marin nu a reusit sa se impuna la noua sa echipa.

Digi 24: Voucherele de vacanta nu vor mai putea fi folosite ca pana acum. Noile reguli privind valoarea si perioadele pentru care se vor acorda

Se schimba radical modul de acordare si valoarea voucherelor de vacanta, potrivit unui proiect postat recent pe site-ul Ministerului Turismului. Astfel, vor fi introduse voucherele de vacanta ce pot fi utilizate exclusiv in perioadele aprilie-mai si octombrie-noiembrie, avand o valoare mai mare decat cea a voucherelor acordate pentru sezon.

NOUL COD RUTIER. Greselile frecvente pentru care poti lua amenda maxima

Noul Cod Rutier a intrat in vigoare, sambata, 12 octombrie, si prevede sanctiuni usturatoare. Amenda pentru folosirea telefonului mobil poate ajunge la 1. 160 de lei si se aplica si soferilor.

Noul Cod Rutier socheaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Soferii care obisnuiesc sa circule cu masini care au lipite pe geamuri, fie ele geamuri laterale, parbriz sau luneta, diverse accesorii, iar acestea reduc, prin numar sau dimensiuni, vizibilitatea conducatorului a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )